Moovy TV: Bag om Nicolas Winding Refns "Copenhagen Cowboy" med to af Netflix-seriens cowboys

Andreas Lykke Jørgensen og Jason Hendil-Forssell har prøvet lidt af hvert, men de har aldrig spillet skuespil før nu.

Den 5. januar er der streaming-premiere på Nicolas Winding Refns seneste opus: den dystre og actionfyldte Netflix-serie "Copenhagen Cowboy".

Som titlen antyder, udfolder serien sig i den danske hovedstad, og det er faktisk Refns første tilbagevenden til København siden "Pusher III" fra 2005.

Refn har siden da nydt stor succes i udlandet – bl.a. med den stjernespækkede thriller "Drive" og Amazons streamingserie "Too Old to Die Young". Og ligesom Refns andre værker er "Copenhagen Cowboy" spækket med appetitlige neonfarver, kampsport, slowmotion og skøn, 80'er-agtig synth-musik.

Se også: Ny trailer til Nicolas Winding Refns "Copenhagen Cowboy" er badet i blod og neonlys

Serien følger den gådefulde Miu (Angela Bundalovic), som tørster efter en frisk start på tilværelsen, og hun dykker ned i Københavns kriminelle underverden i jagten på retfærdighed og hævn.

På sin rejse støder Miu bl.a. på den slagkraftige rigmandssøn Nicklas og gangsterbossen Chiang, der spilles af de to veloplagte debutanter Andreas Lykke Jørgensen og Jason Hendil-Forssell.

Og vi har talt med d'herrer om deres samarbejde med Refn, der populært går under øgenavnet Jang. Andreas har i årevis berejst verdenshavene, mens Jason har været MMA-fighter siden teenagealderen. Så de er vant til pressede situationer, hvor der ikke er plads til fejl – men hvordan var det så at springe ud i skuespillerfaget?

Få svaret i vores interview her:

Kommentarer

Bag om Nicolas Winding Refns "Copenhagen Cowboy" med to af Netflix-seriens cowboys

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen