"Babylon"-instruktøren Damien Chazelle har lavet en 2 timer lang version af filmen på sin iPhone

Den alternative udgave blev udelukkende filmet i instruktørens baghave.

Damien Chazelles kommende storfilm om 1920'ernes Hollywood, "Babylon", har et anseeligt budget på cirka 80 mio. dollars og er spækket med filmstjerner, der boltrer sig i sprut, stoffer og sex i næsten 200 minutter.

Det er med andre ord svært at forestille sig den samme film i en alternativ version på "kun" 120 minutter og med blot to skuespillere i samtlige roller.

Men under en nylig Q&A afslørede Chazelle over for salens publikum, at han først optog hele filmen i sin baghave med blot Diego Calva og Olivia Hamilton foran kameraet – og den version havde altså en spilletid på to timer.

Se også: To nye trailers til "Babylon" – én sød og én fræk!

"Det var en meget usædvanlig situation," tilføjede Calva, som medvirker i "Babylon" som den mexicanske altmuligmand Manny Torres, som drømmer om at blive en filmproducer i Hollywood. Førnævnte Hamilton er Chazelles hustru og har en lille birolle i "Babylon" som en ferm filminstruktør.

Det kom også frem under den omtalte Q&A, at Chazelle selv har et par små cameos i "Babylon" – herunder som en mand, der sviner skuespilleren Nelli LaRoy (spillet af Margot Robbie), mens hun er på toilettet.

"Babylon" udfolder sig i 1920'ernes Los Angeles, hvor stumfilmsæraen så småt ebber ud, samtidigt med at synkroniseret lyd gør sit indtog i Hollywood. Altså en tumultarisk tid gennemsyret af fester og forandringer.

Ud over førnævnte Calva, Hamilton og Robbie medvirker bl.a. Brad Pitt, Tobey Maguire og Olivia Wilde i "Babylon".

Moovy TV har interviewet flere af filmens skabere, og de interviews kan du se her på siden kort før filmens danske biografpremiere den 19. januar, men allerede den 14. januar er der forpremiere på "Babylon" i FORMAT Biograf – du kan booke billetter her.

Kommentarer

"Babylon"-instruktøren Damien Chazelle har lavet en 2 timer lang version af filmen på sin iPhone

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen