En "Jackass 4"-plakat optræder i det gamle Hollywood i "Babylon"

De færreste af os var klar over, at "Jackass" faktisk startede helt tilbage i Hollywoods guldalder!

Advarsel – Denne artikel indeholder en lille spoiler til den sidste del af "Babylon"

Selvom Hollywood-serier og -film ofte koster mange millioner dollars at producere (netop "Babylon" havde et budget på cirka 550 mio. kroner) og ansætter hundredvis – eller sågar tusindvis – af mennesker til at arbejde på det, man ser på skærmen eller lærredet, så bliver spøjse og uheldige fejl ofte overset.

Blandt de mere legendariske eksempler finder vi den sidste sæson af "Game of Thrones", hvor et enkelt afsnit bød på et Starbucks-krus midt i billedet, mens en anden scene husede et par vandflasker bag en stol. Ups!

Nu har en Twitter-bruger så afsløret, at førnævnte "Babylon" byder på en lignende brøler: en plakattavle udsmykket med en reklame for "Jackass Forever". Se bare her:

Retfærdigvis skal det siges – som man også kan se på billedet ovenfor – at plakaten er meget langt væk fra kameraet, og at den derudover er svær at spotte bag en større trækrone.

Men eftersom den pågældende scene udspiller i 1950'ernes Los Angeles, er der ikke nogen tvivl om, at plakaten ikke hører hjemme i skuddet.

"Babylon" er netop udkommet på VOD i USA, men eftersom den først udkommer på dvd og Blu-ray i Nordamerika i marts, er det ikke utænkeligt, at Paramount Pictures digitalt fjerner "Jackass Forever"-plakaten, før filmen udkommer på disk. "Babylon" har dog delt vandene og er ikke blevet noget enormt hit, så det er samtidigt svært at forestille sig, at Paramount Pictures vil betale et hold digitale troldmænd for at fjerne fejlen.

"Babylon" kan stadig ses i biograferne herhjemme – bl.a. i FORMAT Biograf, hvor den storstilede (og Oscar-nominerede) storfilm kan ses i 4K og med Dolby Atmos-lyd. Du kan booke billetter her. Og herunder kan du se Moovy TV's interviews med flere af filmens prisbelønnede skabere:

Kommentarer

En "Jackass 4"-plakat optræder i det gamle Hollywood i "Babylon"

  • 1

    Oh, well. Spike Jonze er jo med i filmen, så mon ikke det går? ;-)

    Ericmase 8-02-23 19:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen