"Babylon" nu set af over 100.000 danskere

De danske biografgængere er vildere med Damien Chazelles Oscar-nominerede storfilm end amerikanerne.

Her på Moovy er vi pænt begejstrede for "Babylon" – Damien Chazelles ("La La Land", "First Man") stort opsatte hyldest til Hollywoods gakkede og geniale guldalder.

Vi gav filmen 5 stjerner i vores anmeldelse og betegnede den som "uimodståeligt underholdende," og vores Moovy Podcast-hold lavede tilmed en hel episode om stumfilmsæraen til ære for Chazelles nyeste opus.

Men det er ikke alle, der har været lige begejstret for filmen. Som Chazelle selv har indrømmet i interviews, så har "Babylon" delt vandene, og i USA har filmen blot indtjent 15 mio. dollars, mens den i skrivende stund har sikret sig godt det dobbelte, 35 mio. dollars, uden for Nordamerika.

Læs også: En "Jackass 4"-plakat optræder i det gamle Hollywood i "Babylon"

Og i Danmark er "Babylon" altså blevet et hit. Filmens danske distributør, UIP, har netop konstateret på de sociale medier, at "Babylon" nu har solgt 100.000 biografbilletter i Danmark.

"Babylon" indgår i årets Biografklub Danmark-program, hvilket helt sikkert også har gavnet filmens eksponering herhjemme.

Og du kan naturligvis stadig se "Babylon" i adskillige danske biografsale. FORMAT Biograf viser filmen i 4K med Dolby Atmos-lyd, og du kan booke billetter her.

Og herunder kan du se Moovy TV's interviews med flere af filmens Oscar-nominerede skabere, inklusive komponisten Justin Hurwitz ("Whiplash") og kostumedesigneren Mary Zophres ("The Big Lebowski"):

Kommentarer

"Babylon" nu set af over 100.000 danskere

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen