Barry Keoghan forlader "Gladiator 2" – erstattes af "White Lotus"-stjerne

Barry Keoghans travle kalender spænder ben for hans rejse til Romerriget.

Det stjernespækkede cast til Ridley Scotts kommende "Gladiator"-fortsættelse (som endnu ikke har fået en officiel titel) har lige mistet ét af sine store navne.

Det skriver Deadline, som rapporterer, at det Oscar-nominerede irske stjernefrø Barry Keoghan ("The Batman", "The Banshees of Inisherin") har måttet droppe ud af projektet, fordi hans arbejdskalender ikke længere flugter med produktionsholdets planer.

Fred Hechinger er kørt i stilling til at afløse Keoghan. Hechinger er bedst kendt for rollen som den unge, indadvendte Quinn, som bryder ud af sin skal i første sæson af tv-succesen "The White Lotus".

Hechinger skal således spille den onde, romerske kejser Geta, som regerede Romerriget med hård hånd side om side med sin bror, Caracalla, som spilles af "Stranger Things"-stjernen Joseph Quinn.

Læs også: Officielt: Connie Nielsen vender tilbage i "Gladiator 2"

Desuden har "Moon Knight"-stjernen May Calamawy sluttet sig til filmens skuespillertrup. Og Derek Jacobi, som spillede en senator i den første "Gladiator", gentager sin rolle i 2'eren.

Ud over de nævnte navne byder filmens rolleliste også på kendisser som Denzel Washington, Connie Nielsen og Pedro Pascal, mens "Aftersun"-stjernen Paul Mescal spiller filmens helt, Lucius.

Den efterhånden 85-årige Ridley Scott sidder nok en gang i instruktørstolen, mens manuskriptet skrives af David Scarpa, som samarbejdede med Scott på den autentiske thriller "All the Money in the World".

"Gladiator 2" udkommer i slut-november 2024.

Kommentarer

Barry Keoghan forlader "Gladiator 2" – erstattes af "White Lotus"-stjerne

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen