Trailer: Første trailer til "Bob Marley: One Love" om den legendariske musiker

Marvel-stjernen Kingsley Ben-Adir spiller det jamaicanske reggae-ikon i filmen om hans utrolige livshistorie.

Tilbage i februar 2022 delte vi nyheden om, at Kingsley Ben-Adir var blevet hyret til at spille selveste Bob Marley i en biopic om den legendariske musiker, og godt et år senere er alle optagelserne i kassen, og den første trailer til "Bob Marley: One Love" kan nu ses herunder.

"Bob Marley: One Love" er blevet blåstemplet af Marleys bo. Marley døde af kræft som 36-årig i 1981. Inden da havde han overlevet et attentatforsøg under sin kamp for at bryde igennem på musikscenen med sine inspirerende hits om fællesskab og kærlighed.

Se også: Første kig på Marisa Abela som Amy Winehouse i kommende biopic

Kingsley Ben-Adir har tidligere medvirket i bl.a. Guy Ritchies "Kong Arthur: Legenden om sværdet" og gangsterserien "Peaky Blinders". Og han spillede en anden legendarisk, historisk skikkelse i form af Malcolm X i den Oscar-nominerede "One Night in Miami...".

Og netop nu kan Ben-Adir opleves i Marvel-serien "Secret Invasion", hvor han spiller en af hovedrollerne. I "Bob Marley: One Love" medvirker også bl.a. James Norton, Lashana Lynch og Michael Gandolfini.

Musikfilmen instrueres af Reinaldo Marcus Green, som bl.a. har det autentiske sportsdrama "King Richard" på CV'et. "Bob Marley: One Love" udkommer i biograferne i januar 2024, og traileren kan ses her:

Kommentarer

Første trailer til "Bob Marley: One Love" om den legendariske musiker

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen