"Con Air"-instruktør vil gerne lave 2’eren – hvis den foregår i det ydre rum

Cage in space!

Okay, indrømmet. Det er nok en af de mere kuriøse nyheder fra internettets mærkelige kroge, men i disse tider, hvor gamle franchises genoplives gang på gang, er ideen måske ikke helt så dum.

Vi så, hvordan det lykkedes at rykke "Fast & Furious"-franchisen ud i det ydre rum med "F9", og nu har instruktøren bag actionklassikeren "Con Air", Simon West, altså luftet ideen om en fortsættelse til filmen fra 1997 – bare sat i det ydre rum(!).

Faktisk luftede West ideen tilbage i 2014, denne gang var det dog mere sagt i spøg, men i et nyligt interview med Den of Geek fortæller instruktøren, at med de senere års udvikling inden for privat rumfart er ideen mere nærliggende end nogensinde før. West siger, at han godt kunne se en historie, hvor præmissen er, at skurke kaprer en kommercielt drevet rumraket fyldt med milliardærer. 

Se også: "Pig"-instruktøren Michael Sarnoski kårer Nicolas Cages 5 bedste film

Det store spørgsmål er så bare, om Nicolas Cage kan komme med om bord igen. Flere af originalfilmens andre skuespillere har tidligere vist interesse i at genoptage rollerne. Senest med John Malkovich, der i et interview sidste år luftede ideen om at spille Cyrus the Virus' tvilligebror.

Cage har også selv talt positivt om ideen, og legenden oplever for tiden en sand renæssance med flere roste roller over den senere tid.

"Con Air" er ikke den eneste Cage-klassiker, der er genoplivet. En fortsættelse til "Face/Off" er i øjeblikket under opsejling. Dog er det endnu uvist, om Cage vender tilbage, men så længe græsset er grønt, er der håb.

Kommentarer

"Con Air"-instruktør vil gerne lave 2’eren – hvis den foregår i det ydre rum

 • 0

  Lad dog disse klassikere ligge... Jøsses! 

  Nickell 4-07-22 20:47

 • ★★★★2

  Lad dog disse klassikere ligge... Jøsses! 

  Klassiker ligefrem. Bevares en DEJLIG, ja endda SKØN film. meeen?

  ..gælder Pitch Black(2000) som kriminel i rummet - transport skib/fly/ting er det da? 

  Gasivodo 5-07-22 01:11

 • 0

  Enig i, at ting havde sin tid. En genindspilning/remake er ikke altid lykken. Men det kan jo også være svært hele tiden at finde på nyt :)

  Ronni Pedersen 6-07-22 12:19

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen