"De urørlige"-stjernen Omar Sy får hovedrollen i John Woos remake af "The Killer"

Woo genindspiller selv sin egen Hong Kong-actionklassiker fra 1989.

En af actiongenrens allerstørste filmmagere, John Woo, vender snart tilbage til Hollywood efter cirka 20 års fravær med "Silent Night", som den 76-årige Woo netop nu er ved at finpudse i klipperummet.

Men lykkeligvis er Woos Hollywood-comeback ikke en engangsforestilling – den kinesiske instruktør arbejder nemlig også på et amerikansk remake af et af sine klart største opusser, "The Killer", og nu har Woo fundet genindspilningens hovedrolleindehaver: franske Omar Sy.

Omar Sy er nok bedst kendt for sin store hovedrolle som en handicaphjælper i det autentiske franske drama "De urørlige", som blev en verdensomspændende megasucces i 2011. Han har også medvirket i bl.a. tv-succesen "Lupin" og både første og tredje kapitel af "Jurassic World"-trilogien.

Læs også: "X"-stjerne slutter sig til John Woos kommende actionfilm "Silent Night"

I den oprindelige "The Killer" spillede Chow Yun-Fat hovedrollen som en lejemorder i Hong Kong, der ved et uheld gør en kvindelig sanger blind, og som dernæst sætter sig for at gennemføre én sidste kontrakt, så han kan få råd til sangerindens øjenoperation.

Det var især "The Killer", der fik Hollywood til at åbne øjnene op for Woos åbenlyse talent, og efter at have krydset Stillehavet lavede Woo bl.a. "Hard Target", "Mission: Impossible II" og "Face/Off" i USA.

Hele fire prominente manuskriptforfattere har arbejdet på drejebogen til den nye "The Killer", herunder makkerparret Matthew Stuecken og Josh Campbell ("10 Cloverfield Lane") samt Eran Creevy ("Welcome to the Punch") og Brian Helgeland ("L.A. Confidential").

Den nye "The Killer" udkommer på Universals streamingtjeneste, Peacock, engang i 2023.

Kommentarer

"De urørlige"-stjernen Omar Sy får hovedrollen i John Woos remake af "The Killer"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen