"Deadpool 2"-skuespiller skal spille den nye Hellboy

Nej, desværre ikke Ryan Reynolds...

Ud af det blå blev en ny "Hellboy"-film annonceret for få uger siden. Filmen bliver et reboot, der både ignorerer Guillermo del Toros to "Hellboy"-film fra 00'erne samt Neil Marshalls nedsablede flop fra 2019.

Det næste reboot bærer titlen "Hellboy: The Crooked Man", og vi ved allerede, at den instrueres af Brian Taylor, som har erfaring inden for superheltegenren – han skrev manuskriptet til "Jonah Hex" og instruerede "Ghost Rider: Spirit of Vengeance". Vel at mærke to af genrens mest forhadte film.

Derfor er det intet under, at mange fans af Mike Mignolas oprindelige "Hellboy"-tegneserier reagerede med enten forundring eller foragt, da den næste "Hellboy"-film blev offentliggjort.

Og de fans vil næppe juble højlydt, nu hvor den næste Hellboy er blevet fundet: den 36-årige skuespiller Jack Kesy.

Læs også: David Harbour: Jeg kom ovenpå efter "Hellboy" takket være Marvel

Kesy er en næsten totalt ukendt, amerikansk skuespiller, som har haft små roller i udskældte makværker som "Baywatch" og Eli Roths "En mand ser rødt"-remake fra 2018. I "Deadpool 2" spillede han forbryderen Black Tom, som rusker tremmer sammen med Deadpool.

Med andre ord: Det er ikke just en skuespiller af samme kaliber som Ron Perlman eller David Harbour, som Taylor og Co. har hyret.

Til gengæld rapporterer Deadline, at Mignola arbejder på filmens manuskript om forfatterens egen, djævelske dæmonjager. Også den relativt ukendte Chris Golden arbejder på drejebogen. I "Hellboy: The Crooked Man" følger vi Hellboy i 1956'ernes Canada, hvor han jager en dæmon i bjergkæden Appalacherne.

Vi ved endnu ikke, hvornår den fjerde "Hellboy"-film udkommer.

Kommentarer

"Deadpool 2"-skuespiller skal spille den nye Hellboy

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen