Den nye "Mortal Kombat"-film bliver meget blodig

Det populære videospil vækkes atter til live på det hvide lærred i 2021.

Det såkaldte beat 'em up-spil "Mortal Kombat" har affødt et ocean af fortsættelser, filmatiseringer og merchandise.

Det seneste skud på stammen er spillefilmen "Mortal Kombat", som efter planen udkommer i 2021 og produceres af James Wan ("The Conjuring", "Aquaman"). Hiroyuki Sanada ("Avengers: Endgame") og Joe Taslim ("Star Trek Beyond") dukker op foran kameraet som spillets ikoniske ninjaer Scorpion og Sub-Zero – blot to af videospillets ikoniske figurer.

Og på Twitter afslører filmens manuskriptforfatter, Greg Russo, at den kommende film bliver langt vildere og blodigere end filmsekvenserne i de seneste "Mortal Kombat"-spil:

"Filmen er lavet. Og den er blodig. Glem spillenes filmsekvenser. 'Mortal Kombat' har aldrig før set så godt ud, som det gør i vores film."

Det er da også blevet annonceret, at filmen bliver R-rated (altså forbudt for børn under 17, medmindre de har en voksen ledsager med i biografen), hvorimod Paul W. Andersons "Mortal Kombat"-film fra 1995 fik klassificeringen PG-13.

Efter planen udkommer den nye "Mortal Kombat"-film i biograferne i januar 2021.

Kommentarer

Den nye "Mortal Kombat"-film bliver meget blodig

 • ★★★★★1

  Ha! Det vil jeg dælme se før jeg tror det.

  Ed Boon og hans team gik all in med det sidste MK er, det det som instruktøren hentyder til eller bare MK generelt. Fordi seneste spil har nogle virkelig langt ude dødscener.

  Elwood10-04-20 15:04

 • ★★★★★1

  Rettelse var self. Manuscriptforfatteren jeg mente, men min kommentar still stands.

  Elwood10-04-20 15:56

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen