Disneys "Bambi"-remake mister sin instruktør

Sarah Polley kunne simpelthen ikke få sig selv til at dræbe Bambis mor.

For nogle måneder siden skrev vi en nyhed her på Moovy med overskriften "Disneys "Bambi"-remake finder sin instruktør", men her et lille års tid siden er artiklens konklusion blevet vendt på hovedet.

For IndieWire skriver, at Sarah Polley ikke længere er tilknyttet Disneys næste live-action-genindspilning, som altså genfortæller den klassiske historie om rådyret Bambi og de venner, han får sig i skoven efter sin mors tragiske død.

Polleys exit skyldes angiveligt ikke noget drama bag kameraet, men det er bemærkelsesværdigt, at hun dropper ud af projektet efter længe at have arbejdet tæt sammen med den forhenværende chef for Disneys live-action-afdeling, Sean Bailey, som sagde op for få uger siden.

Se også: Moovy TV: "Den lille havfrue"-interviews med Javier Bardem, Melissa McCarthy & Co.

Bailey besad sin chefstilling i hele 15 år, og i den periode lancerede Disney live-action-versioner af animerede klassikere som "Skønheden og udyret", "Løvernes konge" og "Aladdin". 

Den canadiske Polley har masser af erfaring både foran og bag kameraet. Som barnestjerne imponerede hun i Terry Gilliams "The Adventures of Baron Munchausen", før hun brillerede i bl.a. dramaet "The Sweet Hereafter" og Zack Snyders "Dawn of the Dead".

Og som instruktør har hun bl.a. lavet det prisbelønnede drama "Away from Her" og den selvbiografiske dokumentar "Stories We Tell". Sidste år vandt hun en Oscar for sit manuskript til "Women Talking".

Disney skrinlægger dog ikke den kommende "Bambi"-film, så nu er jagten gået ind på en ny instruktør. Selskabet arbejder også p.t. på nyfortolkninger af bl.a. "Snehvide og de syv dværge", "Aristocats", "Hercules" og "Vaiana".

Kommentarer

Disneys "Bambi"-remake mister sin instruktør

  • 1

    Hvis de lavede en fuld filmversion af den avengers style skets fra Saturday Night live med The Rock som Stampe, så ville jeg have været interesseret. At lave en live action CGI version af en animeret klassiker bliver sjældent godt og sikkert heller ikle i dette tilfælde.

    Det er faktisk en af de mest gribende scener, kombineret med den truende underlægningsmusik. Derfor har jeg heller ingen interesse i deres Løvernes Konge remake, med en lige så gribende scene.

    Jeg tvivler på at Disney i dag er villige til at gå lige så langt og fremkalde de samme stærke følelser.

    Johnny42 9-03-24 12:42

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen