"Død sne"-instruktør laver gyser med David Harbour

Norske Tommy Wirkola slår pjalterne sammen med "Stranger Things"-stjernen David Harbour på gyseren "Violent Night".

Det er godt 10 år siden, at den norske filmmager Tommy Wirkola skabte kulthittet "Død sne" om nedkølede nazi-zombier, der pludselig vækkes til live på Norges sneklædte bjerge.

Blot få år senere i 2013 drog Wirkola til Hollywood, og hans fantasy-thriller "Witch Hunters" med Jeremy Renner blev et finansielt hit på trods af generelt grumme anmeldelser. Og ovenpå "Død sne 2" (med bl.a. Kristoffer Joner) og et par andre thrillers har Wirkola nu et nyt projekt på tegnebrættet: "Violent Night".

Læs også: "Black Widow"-instruktør ønsker sig en spin-off om Red Guardian

Deadline rapporterer, at "Violent Night" bliver en kulsort gyser-thriller, der udfolder sig i juledagene. Derfor er det ikke usandsynligt, at Wirkola nok en gang laver en monsterfilm i sneklædte omgivelser.

Og Wirkola har hyret David Harbour til at spille hovedrollen i filmen – en skuespiller, der er vant til at slås med monstre, jvf. hans roller i "Hellboy" og Netflix' "Stranger Things".

"Violent Night" får manuskript af makkerparret Pat Casey og Josh Miller, som senest skrev familiefilmen "Sonic the Hedgehog". Filmen er sat til at udkomme i start-december 2022.

Moovy TV sludrede for nylig med netop David Harbour (og hans skuespillerkollega, O-T Fagbenle) om hans rolle i Marvels "Black Widow", og det interview kan du se her:

Kommentarer

"Død sne"-instruktør laver gyser med David Harbour

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen