Første kig på Angelina Jolie som operadivaen Maria Callas i kommende biopic

"Jackie"- og "Spencer"-instruktøren Pablo Larrain kaster blikket på endnu en legendarisk kvinde.

Angelina Jolie skal som tidligere rapporteret spille Maria Callas i Pablo Larrains kommende biopic om den verdensberømte operasangerinde. 

Filmen bærer den oplagte titel "Maria", og værket skildrer "den tumultariske, smukke og tragiske historie om en af verdens største operasangeres liv, genoplivet og gentænkt under hendes sidste dage i 1970'ernes Paris."

Dermed kaster Pablo Larrain sig over endnu en portrætfilm om et verdensberømt kvindeligt ikon efter de kritikerroste biopics "Jackie" og "Spencer" om hhv. Jacqueline Kennedy og Prinsesse Diana.

Se også: Første trailer til "Bob Marley: One Love" om den legendariske musiker

Maria Callas var en af det 20. århundredes allerstørste sopraner, og divaens spektakulære liv var præget af rivaliseringer, skandaler og en opsigtsvækkende affære med den græske rigmand Aristoteles Onassis.

Det skal blive spændende at se, om Angelina Jolie kan levere en lige så overbevisende præstation i rollen som Callas, som Natalie Portman og Kristen Stewart formåede i rollerne som hhv. Kennedy og Diana i Larrains tidligere opusser.

Under alle omstændigheder har vi nu fået den første forsmag på Angelina Jolie i rollen som Maria Callas via de to billeder, der kan ses herunder. 

"Maria" har i skrivende stund ikke fået en officiel premieredato. 

Kommentarer

Første kig på Angelina Jolie som operadivaen Maria Callas i kommende biopic

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen