Radiohead-guitarist laver musikken til kommende film om Prinsesse Diana

Radiohead-guitaristen Jonny Greenwood har skabt sig en prisværdig karriere som filmkomponist, og næste projekt er prinsesse Diana-filmen "Spencer".

Den engelske multiinstrumentalist er primært kendt som guitaristen i det eksperimenterende rockband Radiohead, men ved siden har han skabt et ærværdigt CV som filmkomponist.

Her er det især samarbejdet med Paul Thomas Anderson på filmene "There Will Be Blood", "The Master", "Inherent Vice" og "Den skjulte tråd", som har gjort Jonny Greenwood til en eftertragtet komponist i filmverdenen. Sidstnævnte film indbragte også Greenwood en Oscar-nominering i 2018.

Derudover har den snart 50-årige englænder komponeret musikken til film som "Hvad med Kevin?" og "You Were Never Really Here". Og nu har Jonny Greenwood fundet sit næste projekt at kaste sig over, som bliver chilenske Pablo Larraíns ("Jackie") "Spencer", som omhandler dagene omkring prinsesse Dianas brud med prins Charles.

SE OGSÅ: FØRSTE BILLEDE AF KRISTEN STEWART SOM PRINSESSE DIANA I "SPENCER"

"Spencer" har "Twilight"-stjernen Kristen Stewart i hovedrollen som Prinsesse Diana. Foruden Pablo Larraín som instruktør og Jonny Greenwood som komponist er manuskriptet skrevet af "Locke"- og "Peaky Blinders"-forfatteren Steven Knight

Optagelserne til "Spencer" gik i gang for nylig, og det ventes, at filmen udkommer i biograferne engang i efteråret 2022.

Kommentarer

Radiohead-guitarist laver musikken til kommende film om Prinsesse Diana

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen