Første billede af Kristen Stewart som prinsesse Diana i "Spencer"

Manden bag "Jackie" instruerer filmen om den engelske legende, som spilles af den 30-årige "Twilight"-stjerne.

Prinsesse Diana bliver ved med at fascinere mennesker over hele kloden – selv her snart 24 år efter hendes tragiske død ovenpå et biluheld i en fransk vejtunnel.

Det skyldes ikke mindst, at Diana hyppigt dukker op i alskens spillefilm og tv-serier – inklusive Netflix-succesen "The Crown", hvor Diana netop har en fremtrædende rolle i seriens seneste og fjerde sæson. Du kan se traileren til den sæson her.

Læs også: Historiker: "The Crown" er meget destruktiv

Naomi Watts spillede Diana i den nedsablede "Diana" tilbage i 2013, og nu er det snart Kristen Stewarts tur til at spille Lady Di. Som tidligere rapporteret laver "Jackie"-instruktøren Pablo Larraín dramaet "Spencer", hvis titel refererer til Prinsesse Dianas borgerlige efternavn, inden hun blev gift med den britiske tronfølger, Prins Charles.

"Twilight"-stjernen Kristen Stewart, der også er kendt for sine roller i film som "Personal Shopper", "Skyerne over Sils Maria" og "Charlie's Angels", ligner da også Diana forbløffende godt i nedenstående billede, som er det første officielle kig på Stewart i rollen.

Manuskriptet skrives i øvrigt af "Peaky Blinders"-skaberen Steven Knight, og "Spencer" udfolder sig over tre dage i starten af 1990'erne i tiden op til Dianas brud med Prins Charles. Det royale par blev separeret i 1992 og skilt i 1996 inden Dianas tragiske død i Paris året efter.

Optagelserne til "Spencer" gik i gang for nylig, og det ventes, at filmen udkommer i biograferne engang i efteråret 2022.

Kommentarer

Første billede af Kristen Stewart som prinsesse Diana i "Spencer"

 • ★★★★★★0

  Selvom jeg netop har afsluttet de fire sæsoner af The Crown, må jeg erkende, at jeg stadig ikke helt forstår hvorfor folk stadig pisker en stemning op over Diana.

  Jo jo, det var da bestemt en stor begivenhed da hun døde, men derfor til at folk den dag i dag, går så meget op i det, at de giver Prins Charles en sviner på Instagram, fordi han poster et eller andet billede med hendedér som han åbenbart elskede mere end Diana, er da helt skørt.

  Zero Cool27-01-21 17:14

 • ★★0

  Hvis den bare er halvt så godt som "Jackie" så er årets film for 2022 jo allerede fundet! 

  Mikkel Abel27-01-21 17:33

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen