Første smagsprøver på Nikolaj Coster-Waldaus næste film

Christoffer Boes kulinariske drama udkommer i starten af det nye år.

Mad, kærlighed og drømmen om succes er hovedingredienserne i Christoffer Boes kommende spillefilm, kærlighedsdramaet "Smagen af sult". Med lidt over tre måneder til premieren den 25. februar næste år er det nu muligt at få smagsprøver af filmen i form af to scener samt tre billeder, der allerede figurerer i denne artikel.

Maggie (Katrine Greis-Rosenthal) og Carsten (Nikolaj Coster-Waldau) er et lykkeligt ægtepar med to børn, som åbner deres egen gourmetrestaurant: Malus. De vil ha' det hele. Og har det hele. Næsten. For de mangler den forjættede Michelin-stjerne. Men en dag modtager Carsten et brev om, at hans kone elsker en anden. Hvem har sendt det og hvorfor?

Se også: Kunstner forvandler Nikolaj Coster-Waldau til superskurken Two-Face

"Smagen af sult" er Christoffer Boes første spillefilm siden "Journal 64" (2018), der solgte over 770.000 biografbilletter og markerede afslutningen på Zentropas oprindelige Afdeling Q-eventyr.

Hr. Boe indledte karrieren med de  prisbelønnede "Reconstruction" (2003) og "Allegro" (2005), hvor det folkelige gennembrud kom med "Spies og Glistrup" (2013) om det umage venskab mellem Simon Spies og Mogens Glistrup. Senest har krimiserier været i fokus: "Kriger" (2018) med Dar Salim, Lars Ranthe og Danica Curcic, samt "Forhøret" fra sidste år med Ulrich Thomsen, Trine Dyrholm, Nikolaj Lie Kaas og mange flere.

Christoffer Boe har skrevet manuskriptet til "Smagen af sult" sammen med Tobias Lindholm ("Krigen"). Som instruktør har Lindholm stået bag prisbelønnede spillefilm som "R" (2010) og "Kapringen" (2012), og derudover prydes hans CV af afsnit af Netflix' "Mindhunter" (2017) og senest TV 2's "Efterforskningen".

Og som manuskriptforfatter har Lindhold - foruden sine egne film - også skrevet "I lossens time" (2013) og "9. april" (2015). Lindholm er fast skrivepartner til Thomas Vinterberg og har skrevet "Submarino" (2010), "Jagten" (2012), "Kollektivet" (2016) og den aktuelle "Druk" i samarbejde med Vinterberg.

"Smagen af sult" udkom tidligere på året i en Virtual Reality-udgave, der blev udsendt på filmfestivalen i Venedig i august.

Kommentarer

Første smagsprøver på Nikolaj Coster-Waldaus næste film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen