Han Solo har fundet sin læremester

Nu hvor Disney er sluppet succesrigt fra "Star Wars"-spinoffen "Rogue One: A Star Wars Story", er brikkerne ved at falde på plads for den kommende fortælling om Han Solos unge år.

Efter længere tids rygter er det nu sikkert, at Woody Harrelson får en rolle i den endnu unavngivne film om Han Solos, oplyser Star Wars-franchisen på deres egen hjemmeside.

Det står endnu uklart, hvilken karakter Woody Harrelson skal spille, men meget tyder på, at det bliver i funktion af læremester for Alden Ehrenreichs Han Solo.

Tilføjelsen af den 55-årige texaner er blot med til at øge forventningerne til filmen, som også tæller multitalentet Donald Glover som Lando Carissian og "Game of Thrones"-stjernen Emilia Clarke i en endnu ukendt rolle.

Woody Harrelson er ikke helt ubekendt med rollen som mentor. Blandt de mest kendte kan nævnes Tallahassee i "Zombieland", Haymitch Abernathy i "Hunger Games"-filmene og ej at forglemme den kultdyrkede, enarmede bowlingmester Roy Munson i "Kingpin".

Filmen om den unge Han Solo instrueres af succesduoen Phil Lord og Christopher Miller efter manuskript af far og søn Lawrence og Joe Kasdan. Filmen er sat til at få premiere i 2018, men som vi skrev for en uges tid siden, er det ikke helt klart, om det bliver en sommer- eller vinterpremiere.

Kommentarer

Han Solo har fundet sin læremester

 • ★★0

  Spændende cast. Håber Harrelsons figur får noget kant så der ikke går Samuel L. Jackson i den. 

  Thomas Fenger11-01-17 21:59

 • 0

  Jeg har altid godt kunnet lide Garris Shrike karakteren fra den gamle Han Solo trilogi.
  Eftersom de nye Star Wars produktioner tydeligvis har ladet sig inspirere af det gamle Expanded Universe, håber jeg lidt Harrelsons karakter kommer til at bygge (i det mindste delvist) på Shrike.

  BusinessMonkey12-01-17 17:10

 • ★★★★★★1

  Pas nu på med alle de SW nyheder. I risikerer at pisse Babo hysterisk af:-D 

  Nå fis nok....du kan tage det Babo;) 

  Mit største "problem" med en Han Solo film er egentlig at jeg forbinder rollen så meget med Harrison Ford, der jo netop var en del år yngre da han første gang spillede den, at jeg nok skal vænne mig til at se en anden spille den. Ford har trods alt stået for karakteren i min bevidsthed siden jeg var en lille dreng i 1977!

  T. Nielsen12-01-17 17:16

 • ★★★★0

  Moovy ændrer snart navn til starwars.dk 

  :)

  Babo12-01-17 17:57

 • ★★★★★★0

  Moovy ændrer snart navn til starwars.dk 

  :)

  Eller Starvy....det vel også bedre end Moowars?

  T. Nielsen12-01-17 18:06

 • ★★★0

  Lærermester? :/

  Star Wars: The Han on fire.

  MOVIE100012-01-17 21:15

 • 0

  Ser ud til at Harrelson har bekræftet direkte, at han kommer til at spille Shrike. (Kommer dog an på, om man tolker det som svar direkte til karakteren eller bare at han medvirker i filmen.)

  BusinessMonkey22-01-17 23:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen