Hugh Jackman vender tilbage som Wolverine i "Deadpool 3"!

Nej, det er ikke en tidlig aprilsnar – Jackman og Ryan Reynolds tørner sammen i den længe ventede superheltefilm!

Vi har ventet længe på konkret nyt om "Deadpool 3" – fortsættelsen til 2016's "Deadpool" og 2018's "Deadpool 2", som tilsammen har indtjent cirka 1,5 mia. dollars på verdensplan.

Men manden i superheltens skudsikre og ildrøde kostume, Ryan Reynolds, har netop frigivet en ultrakort "teaservideo" på de sociale medier, som afslører to ting: hvornår "Deadpool 3" udkommer, og at Hugh Jackman vender tilbage som Wolverine i den længe ventede treer. Videoen kan ses herunder.

Læs også: "Deadpool 3" kan blive markant anderledes

Det er simpelthen en popkulturel nyhed af gigantiske dimensioner, idet australske Jackman fra 2000's "X-Men" og frem til og med 2017's "Logan" har gjort Wolverine (også kendt som netop Logan eller Jærven i de oprindelige, danske "Projekt X"-tegneseriehæfter) til en af filmhistoriens mest mindeværdige og populære superhelte.

Og eftersom Logan tilsyneladende stiller træskoene i James Mangolds Oscar-nominerede "Logan", kommer det som en gigantisk overraskelse, at Jackman gentager rollen – men han og Reynolds har trods alt en stærk kemi og et stærkt venskab, selvom de ofte fremstilles som bitre fjender i morsomme videoer, som de skiftevis lægger op på deres respektive SOME-profiler – såsom denne perle.

Og eftersom "Deadpool"-filmene netop leger med tid, parallelle universer og skillelinjen mellem fiktion og fakta, kan manuskriptforfatterne Rhett Reese og Paul Wernick sikkert snildt finde på en historie, der genopliver Wolverine og smider ham ind i Marvels MCU-saga.

I nedenstående video afslører Reynolds, at "Deadpool 3" – som instrueres af Shawn Levy ("Free Guy", "The Adam Project") – udkommer i USA den 6. september 2024, og den udkommer formentlig cirka samtidigt i Danmark. Se videoen med Jackmans muntre, korte cameo her:

Kommentarer

Hugh Jackman vender tilbage som Wolverine i "Deadpool 3"!

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen