"Deadpool 3" kan blive markant anderledes

Hvis Disney er klar på at ryste Deadpool-posen, så er Ryan Reynolds med på den værste.

Deadpool-fans har holdt vejret lige siden karakterens skift fra 20th Century Fox til Disney og muligheden for at optræde i MCU. Det har nemlig været oppe i luften, hvorvidt den stor-bandende antihelt kunne indlogere sig hos de "rigtige" superhelte, når nu Wade Wilsons univers har været så præget af bandeord, nøgenhed og blod.  

I forbindelse med promoveringen af film "Free Guy" har Ryan Reynolds dog åbnet rygte-slusen en smule til Comicbook, for ud er der sivet information om, at den potentielle "Deadpool 3" kan blive markant anderledes – så længe Disney er klar på det.

LÆS OGSÅ: SE DEN LÆKRE IMAX-PLAKAT TIL RYAN REYNOLDS-FILMEN "FREE GUY"

Hvad der præcis menes her, er svært at tolke, men Reynolds uddyber i interviewet, at der er plads til et besøg i MCU, men bestemt også en decideret stand-alone film. Ligegyldigt hvad skydes der nok et bombardement af meta-tilsvininger afsted mod Disney, MCU og nok endda Ryan Reynolds selv.

Filmen er i tidlig præproduktion, men studiet og Reynolds har fundet manusforfatterne, der skal overtage skrivearbejdet fra Rhett Reese og Paul Wernick, som udover "Deadpool" og "Deadpool 2" har stået for "Life" og "6 Underground" med Reynolds førhen. 

Forfatterne bliver nemlig Wendy Molyneux og Lizzie Molyneux-Logelin – også kendt som The Molyneux Sisters. De har blandt andet arbejdet på den populære "Bob's Burgers" og været medskabere på animationsserien "The Great North".

Premieredatoen på "Deadpool 3" er endnu ikke offentliggjort.

Kommentarer

"Deadpool 3" kan blive markant anderledes

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen