Idris Elba er skurken i "Fast & Furious"-spin-off

Elba skal terrorisere det umage makkerpar bestående af muskelmændene Dwayne Johnson og Jason Statham.

Universal planlægger en spin-off-film til deres "Fast & Furious"-univers, og nu er der blevet tilføjet et par nye ansigter til projektets rolleliste. Filmen går indtil videre under titlen "Hobbs and Shaw" og kredser om Dwayne Johnson og Jason Stathams figurer.

Det er således kommet frem, at Johnson og Statham får selskab af Idris Elba i projektet. "The Wire"-stjernen skal slå sig løs som skurk i den nye film, som forener Johnsons Luke Hobbs og Stathams Deckard Shaw i kampen mod den fælles fjende.

Engelske Idris Elba er en særdeles produktiv herre, der sidste år dukkede op i biograferne af flere omgange. Den populære skuespiller gav den nemlig gas i "The Dark Tower", "Molly's Game" og "Thor: Ragnarok" og har i år medvirket i "Avengers: Infinity War" – og så vender han i øvrigt snart tilbage som strømer på kanten i krimiserien "Luther".

Nyt medlem af Shaw-familien

"The Crown"-stjernen Vanessa Kirby har derudover sluttet sig til filmen i rollen som Deckard Shaws søster. Shaw-familien har optrådt i flere dele af filmserien, hvor også Luke Evans og Helen Mirren har portrætteret familiemedlemmer. Vanessa Kirby har udover sin rolle som prinsesse Margaret i Netflix' "The Crown" kunnet opleves i film som "Jupiter Ascending", "Everest" samt "Mig før dig" og er desuden aktuel i "Mission: Impossible – Fallout" senere på sommeren.

"Hobbs and Shaw" bliver instrueret af David Leitch, som tidligere på året gav os superheltefortsættelsen "Deadpool 2" og ligeledes har stået bag "John Wick" og "Atomic Blonde". Chris Morgan, der efterhånden må siges at være hjernen bag "Fast & Furious"-filmenes mytologi, har leveret manuskriptet til spin-off-filmen, ligesom han før har gjort det på en række af de andre kapitler i franchisen.

"Hobbs and Shaw" suser ind på dit foretrukne biograflærred fra 1. august næste år.

Kommentarer

Idris Elba er skurken i "Fast & Furious"-spin-off

 • ★★0

  Hmmmm. Håber han bliver bedre udnyttet end han var i Star Trek Beyond.

  Men Idris Elba er en af mine yndlings skuespillere, så jeg er som minimum nu interesseret i et projekt, jeg slet ikke var interesseret i før.

  The Paki Don 6-07-18 21:31

 • ★★★★★1

  Generel trend at Idris Elba ikke udnyttes nok. En karismatisk skuespiller som oftest får kedelige roller. 

  Lars! 6-07-18 21:32

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen