Ke Huy Quan har fundet sit næste projekt: Actionfilmen "With Love"

Den Oscar-vindende skuespiller er for alvor tilbage i vælten efter succesen med "Everything Everywhere All at Once".

Den tidligere barnestjerne Ke Huy Quan har fået en bemærkelsesværdig renæssance i Hollywood. Tidligere blev den nu 52-årige skuespiller forbundet med sine roller i 80'er-perler som "Goonierne" og "Indiana Jones og templets forbandelse". Men oven på den eminente og prisbelønnede "Everything Everywhere All at Once" er Quan for alvor tilbage i rampelyset.

Efter 20 års skuespilspause gjorde skuespilleren nemlig et storslået comeback i rollen som Waymond i førnævnte film, hvilket bl.a. resulterede i en velfortjent Oscar-statuette og en Golden Globe for Bedste mandlige birolle. 

Læs også: Ke Huy Quan er klar på at spille en ældre Short Round i en ny "Indiana Jones"-film

Siden succesen i "Everything Everywhere All at Once" har Ke Huy Quan bl.a. optrådt i Disney+-serierne "Loki" og "American Born Chinese". 

Nu har skuespilleren så fundet sit næste projekt: Actionfilmen "With Love", der produceres af filmselskabet 87North med makkerparret David Leitch og Kelly McCormick ("Deadpool 2", "Bullet Train") i spidsen. Filmen skal instrueres af spillefilmsdebutanten Jonathan Eusebio, som tidligere bl.a. har arbejdet på "Obi-Wan Kenobi"-serien og (anti)julefilmen "Violent Night" som instruktørassistent.

Det er endnu uvist, præcis hvad "With Love" handler om, men der er som nævnt tale om en actionfilm – med manuskript af Luke Passmore ("The Day").

Ud over "With Love" kan Ke Huy Quan i fremtiden også opleves i Russo-brødrenes kommende "The Electric State" og i animationsfilmen "Kung Fu Panda 4". 

Kommentarer

Ke Huy Quan har fundet sit næste projekt: Actionfilmen "With Love"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen