J.J. Abrams: "Half-Life"- og "Portal"-film er stadig på trapperne

Efter flere års tavshed er der endelig nyt om de kommende filmatiseringer af "Portal" og "Half-Life" – to af de mest succesfulde computerspil nogensinde.

"Star Wars: The Force Awakens"-instruktøren J.J. Abrams, som skal producere de to film, afslørede forleden, at han stadig arbejder aktivt sammen med spilselskabet Valve omkring de to filmprojekter:

"Vi har faktisk et møde i næste uge med Valve," sagde Abrams. "Og jeg håber, at vi kan levere en officiel udmelding om 'Portal'-filmen meget snart."

"Half-Life"- og "Portal"-filmene blev annonceret tilbage i 2013, men siden da har filmene praktisk talt ikke figureret på rygtebørsen. Abrams fortæller dog, at han har haft "adskillige interessante diskussioner" med flere potentielle manuskriptforfattere.

Kommentarer

J.J. Abrams: "Half-Life"- og "Portal"-film er stadig på trapperne

 • ★★★0

  Sjovt, jeg er ved at spille "Half-Life" igen, efter små 19-20 års pause, og det slog mig netop hvorfor ikke dét spil er forsøgt filmatiseret.

  Dolphinfriendly 2-10-16 12:05

 • ★★★★★★0

  Nicki, hvis du ikke kender til det allerede, så check Black Mesa ud. Det er et remake af Half-Life, vistnok lavet af fans: store.steampowered.com/app/362890/

  Zero Cool 2-10-16 12:59

 • ★★★★★0

  Jeg skal også have købt The Orange Box igen, nu hvor jeg har fået en brugt PS3. Fik aldrig spillet Episode I eller Episode II. Personligt har jeg dog aldrig været så "oppe at køre" over HL... Nok en kombination af al hypen efter udgivelsen og så, fordi jeg lige havde spillet "System Shock 2" :-)

  The Insider 2-10-16 13:25

 • ★★★0

  #Bruno
  Det ser sgu fedt ud! "Desværre" kører jeg Mac, så der er ikke så meget at komme efter. :)

  Dolphinfriendly 2-10-16 14:07

 • ★★★★★★0

  #Bruno
  Det ser sgu fedt ud! "Desværre" kører jeg Mac, så der er ikke så meget at komme efter. :)

  Ja, så kan ingen hjælpe dig. :p

  Zero Cool 2-10-16 14:18

 • 0

  The Insider - Tror mere du skal finde "fejlen" i, at du spiller det på en konsol. HL serien er først og fremmest PC spil. Jeg husker nemlig jeg prøvede Orange Box på Xbox 360 dengang, så går ud fra, at det er det samme på PS3.
  Der lider HL (og Portal), af præcis samme problem, som moderne spil gør i dag. Nemlig dårlig port fra en platform til en anden. I dag er det bare modsat.

  Sæt du dig hellere ned ved en PC med mus og tastatur. Og ja, med mindre du har en MAC, så findes der næppe en PC i dag, der ikke kan trække det. Det er jo et gammelt spil og spilmotoren er jo fra 2003, mener jeg :)

  Nagash 2-10-16 17:45

 • ★★★★★0

  Jamen, jeg spillede Half-Life helt tilbage i 1998 på mine forældres gamle PC, OG jeg spillede også 2'eren, mens jeg gik på højskole i 2004/2005 på min PC. Så jeg HAR spillet det på den "rigtige maskine", men jeg må indrømme, at jeg bare aldrig faldt pladask for det. Og det ærgrer mig - det er et af de tilfælde, hvor jeg virkelig gerne vil kunne mærke den eufori over en oplevelse, som så tydeligt deles af mange andre :-) Jeg kan bare huske, at jeg følte (og egentlig stadig føler), at Half-Life VIRKELIG stod i skyggen af SS2 både i forhold til historie og gameplay. Selvom spillene naturligvis er vidt forskellige, så virkede HL en anelse... well, forsimplet og repetitive ovenpå SS2. Men det ER jo også det bedste spil nogensinde! :-D

  Dog vil jeg netop gerne genspille spillene, og derfor skal jeg have fat i Orange Box igen.

  The Insider 2-10-16 17:58

 • ★★★0

  Orange Box er kommet til Mac OS - hvilket er en af årsagerne til at jeg kan spille "Half-Life" for tiden. ;)

  Dolphinfriendly 2-10-16 18:00

 • ★★★★★1

  Jeg erkender også, at Half Life aldrig sagde mig det store heller. Spillede det på de dengang berømte PC-cafeer.

  David Lund 2-10-16 18:54

 • ★★★★★0

  Vi må være de to eneste, David! :-D

  The Insider 2-10-16 19:29

 • ★★★★★★1

  Slet ikke, jeg havde kun Half-Life for at spille Counter-Strike. Half-Life i sig selv, sagde mig ikke alverden, da jeg prøvede det. :)

  Zero Cool 2-10-16 19:33

 • ★★★0

  Jeg var for bange til at spille half life 2, slukkede for det efter 15-20 min da et eller andet jagtede mig. Har truet med at spille det igen men er sgu en bangebuks når det kommer til gyser-spil (om Half life kan betegnes som gyserspil er jeg dog lidt i tvivl om). Gyser film har jeg ingen problemer med da jeg for det meste kan forudsige det uhyggelige, via musik eller en person gør noget dumt, der skal meget til at gøre mig bange i film. Men i de fleste gyserspil er man bare alene, man sætter selv tempoet og ved ikke hvad man forventer. Som sagt skal jeg nok have spillet det igen, for nyder lidt det kick i at være bange, har også lige købt Evil Within og Alien: Isolation, så nu må jeg bare tage mig sammen.

  MOVIE1000 2-10-16 19:49

 • ★★★★★0

  Slet ikke, jeg havde kun Half-Life for at spille Counter-Strike. Half-Life i sig selv, sagde mig ikke alverden, da jeg prøvede det. :)

  And then we were three.

  Portal spillene kunne jeg derimod rigtig godt li'!

  David Lund 2-10-16 20:05

 • ★★★★★★0

  Jeg er heller ikke fan af Portal. Fin humor, men jeg bliver skrækkeligt frustreret af puzzle-spil.

  Zero Cool 2-10-16 20:06

 • ★★★★★0

  Jeg ææælsker puzzles! Gennemspillede de gamle Sierra og Lucasarts adventurespil helt ekstremt mange gange! Jeg er muligvis den eneste i verden, der har gennemført King's Quest 3 uden snyd.

  David Lund 2-10-16 20:08

 • ★★★★★★0

  Dem er jeg også vild med, men præcis Portal-typen, har jeg ikke tålmodighed til.

  Zero Cool 2-10-16 20:09

 • ★★★★★0

  Shiiit, skulle da ellers mene, at de kræver en del mere tålmodighed end Portal. De tog mig kun et par dage pr stk at løbe igennem.

  David Lund 2-10-16 20:10

 • ★★★★★★0

  Jeg tror forskellen ligger i, at jeg er vokset op med LucasArts-spillene og er blev vant til humoren og deres puzzles ulogiske opbygning.

  Portal kræver lidt andre logiske "muskler". :)

  Zero Cool 2-10-16 20:13

 • ★★★★★0

  Det kræver i hvert fald, at man lige stopper helt op, og glor sig omkring ret ofte, indtil en løsning pludselig dukker op. LucasArts spillene havde den fordel, at man kunne prøve sig frem en pokkers masse indtil løsningerne dukkede op. Det blev jeg i hvert fald nødt til især i Sam & Max, for INTET gav mening i det spil =)

  Sierra havde en anden tilgang. Havde du glemt at gøre en lille dum ting i starten af spillet, fandt du nogle gange ud af det i slutningen, og blev nødt til at starte helt forfra for at kunne gennemføre det. Rigtig dejligt =l

  David Lund 2-10-16 20:17

 • ★★★0

  Portal spillene er jeg ret stor fan af, de er hyggelige og fedt univers (ser man nok mere til i 2eren).

  Tror i at med en Half Life film at der endelig vil komme en Half Life 3?

  MOVIE1000 2-10-16 20:21

 • ★★★★★★0

  Jeg tror sgu, at GabeN har alt for travlt med at tælle alle de penge der kommer ind fra Steam og DOTA, til at sætte gang i et nyt Half-Life.

  Zero Cool 2-10-16 20:23

 • ★★★★★0

  Åhhhh, de gode gamle point'n'click-spil <3 Jeg har nærmest alle de gamle LucasArts-spil liggende på min PSP. I en årrække gennemførte jeg det undervurderede "The Dig" én gang årligt. Damn, det kunne have været en fed film (hvilket selvfølgelig også oprindeligt var meningen). Det samme kan man selvfølgelig sige om "Full Throttle" osv.

  The Insider 2-10-16 20:28

 • ★★★★★1

  Day of the Tentacle. 

  Lars! 2-10-16 20:38

 • ★★★★★★1

  Det er ikke så længe siden, at jeg købte den remastered udgave af DOTT og genspillede det.. igen. Jeg har ikke tal på hvor mange gange, jeg har spillet det spil og jeg morer mig hver gang.

  Zero Cool 2-10-16 20:40

 • 0

  Jeg synes heller ikke at HL var så fedt igen, men vil da gerne se hvad det kan blive til på det store lærred. :-)

  Kyllingebenet 2-10-16 20:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen