James Cameron bekræfter: Jeg arbejder på flere nye "Alita: Battle Angel"-film

"Avatar"-instruktøren producerede og skrev den oprindelige film fra 2019.

Det er efterhånden fire år siden, at Robert Rodriguez' sci-fi-storfilm "Alita: Battle Angel" udkom i biograferne, og siden da har vi her på Moovy ofte bragt lovende nyt om en potentiel fortsættelse, mens vi stadig venter på, at en 2'er officielt får grønt lys.

Senest fortalte "Avatar"-produceren Jon Landau, James Camerons højre hånd, at en 2'er lå på tegnebrættet, og både skuespillerne Keean Johnson, Christoph Waltz og Rosa Salazar samt instruktøren Robert Rodriguez og (selvfølgelig) filmens voksende fanskare har sat snuden op efter en fortsættelse.

Førnævnte Cameron arbejdede i årevis på en filmatisering af Yukito Kishiros manga, som han planlagde at instruere selv, før han overrakte tøjlerne til Rodriguez, da Cameron havde for travlt med sine mange "Avatar"-film.

Og i et nyt interview med Forbes er det blevet Camerons tur til at sige, at en "Alita: Battle Angel 2" er i støbeskeen. Og det er helt klart det hidtil tydeligste tegn på, at filmen vitterligt er på vej.

Læs også: James Cameron vil gerne lave Hiroshima-drama før "Avatar 4"

Cameron kommer ikke med nogen detaljer om projektet, men det er påfaldende, at han nærmest henkastet fastslår: "På 'Avatar'-filmene arbejder jeg i Wellington og Los Angeles, og på den nye 'Alita: Battle Angel'-film arbejder jeg i Austin."

Byen Austin i den amerikanske delstat Texas er også der, hvor Robert Rodriguez' eget filmselskab, Troublemaker Studios, har base. Så baseret på Camerons udtalelse er han og Rodriguez altså godt i gang med forarbejdet på den næste "Alita: Battle Angel".

Og ja, måske ikke blot "Alita: Battle Angel 2", men også endnu flere fortsættelser – Cameron sagde trods alt de nye "Alita: Battle Angel"-film, ikke den.

Og efter al sandsynlighed vender Rosa Salazar tilbage som Alita – den heroiske cyborg, som kæmper for at gøre fremtiden til et bedre sted og for at opdage sandheden om sin skabelse.

Tilbage i 2019 interviewede Moovy TV både Rodriguez, Salazar, Landau, Johnson og Waltz samt Jennifer Connelly om den første "Alita: Battle Angel". Du kan se udsendelsen herunder:

Kommentarer

James Cameron bekræfter: Jeg arbejder på flere nye "Alita: Battle Angel"-film

 • ★★★★★1

  Jaaaaaaaah!! 

  Lars!18-07-23 09:56

 • 0

  Den ergodt nok langt mere interessant rnd hvor mange Avatar fortsættelser de har tænkt sig.

  Johnny4218-07-23 11:42

 • 1

  Egentlig kun 1 ting jeg gerne vil have fra den mand af...

  The abys ...

  Geekalot19-07-23 08:37

 • ★★★★0

  Egentlig kun 1 ting jeg gerne vil have fra den mand af...

  The abys ...

  Men er det en Sand Løgn?

  Gasivodo20-07-23 01:08

 • 0

  Men er det en Sand Løgn?

  Very true :)

  greeneyes20-07-23 14:02

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen