Jennifer Garner vender tilbage som Elektra i "Deadpool 3"

Det er næsten 20 år siden, at Garner sidst spillede Marvel-helten.

Tilbage i efteråret 2022 kom det frem, at Hugh Jackman vender tilbage som Wolverine i "Deadpool 3", hvor den slagkraftige mutant (formentlig modvilligt) slår pjalterne sammen med Ryan Reynolds' rødfarvede og rapkæftede antihelt.

Siden da har der floreret mange rygter om, at andre helte fra alskens ældre Marvel-film vender tilbage i "Deadpool 3" – særligt Ben Afflecks potentielle comeback som Daredevil har sendt rygtebørsen på overarbejde.

Men nu er det altså blevet bekræftet, jvf. The Hollywood Reporter, at en anden Marvel-helt fra 2003's "Daredevil" dukker op i "Deadpool 3": den (anti)heroiske lejemorder Elektra.

Se også: Ryan Reynolds og Hugh Jackman forklarer (sådan da) hvordan Wolverine genopstår i "Deadpool 3"

Elektra blev i sin tid spillet af Jennifer Garner i "Daredevil", før hun to år senere fik sin egen spin-off i form af Rob Bowmans "Elektra". Filmen blev dog et nedsablet flop, og således sluttede Garners Marvel-eventyr.

Men nu tager Garner altså snart superhelteklunset på igen. Garner spillede for nylig over for Ryan Reynolds i sci-fi-filmen "The Adam Project", som blev instrueret af Shawn Levy, der også laver "Deadpool 3".

Plottet i "Deadpool 3" er fortsat omgærdet af mystik, men Elektras opdukken antyder, at vi har at gøre med en fortælling, der besøger flere sideløbende universer – lidt à la "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" og "The Flash".

"Deadpool 3" gik for nylig i produktion, og hvis den ikke lammes af den igangværende manuskriptforfatterstrejke eller en mulig skuespillerstrejke, så udkommer den i biograferne i maj 2024.

Kommentarer

Jennifer Garner vender tilbage som Elektra i "Deadpool 3"

  • ★★★2

    Jøsses, Hollywood rider den multivers-penis hårdt.

    Men nu når de alligevel er i gang, så lad os lige få noget Snipes også. Måske Dolphen og Thomas Jane.

    NSF 9-07-23 12:55

  • 0

    Det blir Fedt

    Kay 9-07-23 13:36

  • ★★★★★0

    Gambit rygtes også, med Tatum.

    Det er klart stadigvæk Deadpool og Wolverine def trækker i mig, men er spændt på at se, hvad de finder på. Og om de kan kontroller alle deres gueststars, og om de får nok at lave reelt.

    Elwood 9-07-23 14:12

  • 0

    Der kan da efterhånden ikke være tale om andet end cameos i forhold til de fleste andre end Deadpool og Wolverine?!

    Slayer 9-07-23 19:27

  • ★★★★★0

    Ku også være at de gør endnu mere grin med begrebet som Deadpool 2, hvor de blot lukker døren til Det nyer X-men cast. 

    Man skal også huske DP 2 filmede og laver stort nummer ud af at vise hans team X-Force, som blir dræbt næsten alle med det samme de ryger i action. Men fordi de havde filmet en del scener med dem, så var overraskelsen når man så filmen ganske effektivt. Så jeg håber Lidt de har sjovt med hele aspektet. Selv om de nok ikke kan gøre det samme som med X-men.

    Elwood 9-07-23 21:43

  • 0

    Gambit rygtes også, med Tatum

    Hvad blev der iøvrigt af den film?

    Dominar Rygel XVI10-07-23 08:20

  • ★★★0

    Gambit rygtes også, med Tatum.

    Hvis det er som cameo, vil det være noget kikset da han aldrig spillede rollen. Det ville give bedre mening at hente Taylor Kitsch ind igen.

    NSF10-07-23 08:53

  • ★★★★★0

    Kan godt være jeg gir Ryan Reynolds og hans team for meget trust, men jeg kunne sagtens se for mig de laver lidt sjov med det, men igen de kan ikke bare lave Xmen delen igen så er spændt på om de vitterligt har fundet på noget anderledes eller det blot er en lang række cameos. Håber det første.

    Elwood10-07-23 12:30

  • ★★★★0

    Jeg synes hun var rimelig bad-ass i Elektra og gad godt se hende igen.

    S. Rico10-07-23 15:57

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen