Ryan Reynolds og Hugh Jackman forklarer (sådan da) hvordan Wolverine genopstår i "Deadpool 3"

I går kom det frem, at Jackman vender tilbage som Wolverine flere år efter karakterens død i "Logan" – nu forklarer han (og Reynolds) hvordan.

I går blev der sendt chokbølger gennem popkulturen, da Ryan Reynolds annoncerede i en kort video, at Hugh Jackman gentager rollen som X-Men-helten Wolverine (også kendt som Logan eller Jærven) i "Deadpool 3", som i øvrigt udkommer i september 2024.

Jackmans tilbagevenden som Wolverine har længe floreret på rygtebørsen, men nyheden kom alligevel som et mindre chok, idet Wolverine som bekendt døde til slut i James Mangolds "Logan" – et faktum, som Mangold i øvrigt netop har understreget med en lidt kæk GIF på sin egen Twitter-profil.

Men selvom mange antog, at Mangold dermed brokkede sig over, at Wolverine bliver genoplivet på film, så skrev han efterfølgende:

"Åh, Gud! Slap af, alle sammen. Det er pis! Jeg har det fint! 'Logan' vil altid eksistere. Om vi så har at gøre med parallelle universer, en prequel, tidsspring, ormehuller eller endda noget, der slet ikke forklares, så glæder jeg mig helt vildt til at se det vanvid, som mine gode venner Ryan Reynolds og Hugh Jackman leverer!"

Læs også: "Deadpool 3" finder sin instruktør

Og i en ny video, som kan ses herunder, forsøger Reynolds og Jackman at besvare vores brændende spørgsmål om Wolverines genopstandelse. Vi vil naturligvis ikke afsløre for meget på forhånd, men videoen er mildest talt... kæk og gådefuld.

Men det er dog interessant, at Reynolds netop understreger, at "Logan" foregår i år 2029, hvilket antyder, at "Deadpool 3" vil udspille sig i nutiden og således respektere tidslinjen i "Logan" og de oprindelige "X-Men"-film – også selvom "Deadpool 3" bliver seriens første kapitel, der udfolder sig i Marvels MCU-filmunivers.

Hvorom alting er, så får vi garanteret snart flere informationer op til filmens biografpremiere om to år.

Det omtalte klip med Reynolds og Jackman kan ses her:

Kommentarer

Ryan Reynolds og Hugh Jackman forklarer (sådan da) hvordan Wolverine genopstår i "Deadpool 3"

 • 1

  Bliver så spændende at se hvad vor tids mest hyggelige bromance kan få Deadpool 3 til at blive

  Goodspeed28-09-22 19:15

 • 0

  Det havde været et perfekt tidspunkt at skifte skuespiller på. Jackman kunne have fået en cameo.

  Nickell28-09-22 19:21

 • ★★★★★0

  Jeg er all in for en Buddy Comedy.

  Elwood28-09-22 20:04

 • 0

  Jeg kan mundaflæse. I kan godt glæde jer :-)

  TheRealLukeSkywalker29-09-22 17:04

 • ★★★0

  Logan var for vild og awesome, den brutale og seriøse tone, gjorde den for fed. Så håber ikke at karakteren, bliver for morsom. Hilser en Buddy Comedy velkommen, men helst uden den bliver for plat.

  Mangler faktisk at se Logan i Sort/Hvid, er den det værd?

  Ryder66629-09-22 17:48

 • ★★★★★0

  Jeg kan mundaflæse. I kan godt glæde jer :-)

  www.youtube.com/watch

  Elwood29-09-22 17:54

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen