"Jungle Cruise"-makkerparret Emily Blunt og Dwayne Johnson genforenes i kommende film

Emily Blunt skal spille en Sherlock Holmes-lignende figur overfor Dwayne "The Rock" Johnson i kommende film.

Disneys eventyrfilm "Jungle Cruise" er stadigvæk helt frisk i udvalgte biografer og på Disney+, hvor den landede i slutningen af juli.

Her kan man se stjernerne Emily Blunt ("A Quiet Place 2") og Dwayne Johnson ("Fast & Furious: Hobbs & Shaw") sejle ud i junglen på eventyr, og de to skuespillere har åbenbart haft det så sjovt, at de allerede er klar til at arbejde sammen igen.

Efter en budkrig har Amazon Studios købt rettighederne til en kommende film, hvori netop Emily Blunt og Dwayne Johnson kommer til at spille overfor hinanden.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE AF "JUNGLE CRUISE"

Filmen har endnu ingen titel, men Emily Blunt skal spille Kate Warne, som var den første kvindelige detektiv i Pinkerton – en form for vagt-, sikkerheds- og detektivbureau, som fandtes i USA i 1850'erne.

Det kommende projekt beskrives som en actionfyldt adventure-film med Kate Warne, en slags virkelighedens Sherlock Holmes. Hun var også en kvinde, som måtte begå sig i en mandsdomineret branche, hvor hun for evigt gjorde op med kønsroller og ændrede detektivarbejde.

Det vides ikke, hvad Dwayne Johnson skal spille, men han er også med ombord som producer, ligesom tilfældet var med "Jungle Cruise".

Filmen skrives af Gustin Nash, som mest er kendt for ungdomsfilmene "Charlie Bartlett" og "Youth in Revolt". En instruktør eller premieredato er endnu ikke annonceret.

Kommentarer

"Jungle Cruise"-makkerparret Emily Blunt og Dwayne Johnson genforenes i kommende film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen