"Knives Out 2" vil nok kun byde på nye karakterer

Altså ud over Daniel Craigs centrale privatdetektiv, naturligvis.

Rian Johnsons underholdende krimi, "Knives Out - Var det mord?", blev et stort finansielt hit, der indtjente knap 310 mio. dollars på verdensplan. Derfor fik "Knives Out 2" ikke overraskende grønt lys tilbage i februar.

Johnson ("Star Wars: The Last Jedi") vender tilbage i instruktørstolen, og Daniel Craig ("Spectre") vender tilbage foran kameaet i rollen som den excentriske mesterdetektiv Benoit Blanc. Før coronavirussens udbrud var det planen, at toeren skulle udkomme i biograferne allerede i 2021.

I den første film findes krimiforfatteren Harlan Thrombey (Christopher Plummer) død morgenen efter sin 85-års fødselsdag. Under mystiske omstændigheder hyres Blanc til at undersøge sagen, og Blanc går prompte i clinch med den dysfunktionelle Thrombey-familie i et forsøg på at afsløre, om Harlans død var mord.

Læs også: "The Last Jedi"-instruktør: Fanservice er en fejl

En af Harlans sønner, Walt, blev spillet af Michael Shannon, og i et interview med Movieweb fortæller Shannon, at vi ikke skal regne med at se medlemmerne af Thrombey-familien igen – og i så fald vil Blanc nok være den eneste tilbagevendende karakter i "Knives Out 2".

Shannon fortæller: "Jeg ville øjeblikkeligt sige ja til at arbejde sammen med Rian igen. Men jeg tror ikke, at han satser på at bringe Walt tilbage. Men altså... hvem ved? Rian laver nok en dag en helt anden film, som jeg får mulighed for at medvirke i. Men jeg tror ikke, at han genbruger nogen af Thrombey-karaktererne. Det indryk har jeg ikke fået."

Man kan dog håbe, at Shannons udtalelser ikke udelukker, at vi kommer til at gense den karismatiske tjenestepige Marta, som hjalp Blanc i den første film og blev spillet af cubanske Ana de Armas ("Blade Runner 2049").

Du kan i øvrigt se eller gense Moovy TV's "Knives Out"-interview med Rian Johnson og skuespilleren Don Jonson herunder:

Kommentarer

"Knives Out 2" vil nok kun byde på nye karakterer

  • ★★★★★0

    Andet ville heller ikke give meget mening. Men der er måske lidt mangel på filmnyheder når et rent gætværk svar fra Michael Shannon vedrørende en mulig film, som han p.t. ikke er involveret i bliver til en “nyhed” :)

    Kruse30-04-20 17:56

  • ★★★★★★0

    Ja, der er vel et nyt offer?

    Wayne30-04-20 20:02

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen