Lars Mikkelsens skurkerolle er den store fjende i kommende "Star Wars"-film

Danskeren dukker ikke kun op i den kommende "Ahsoka"-serie.

Moovy var til stede i salen, da Lars Mikkelsen trådte ud på scenen under dette års Star Wars Celebration i London og afslørede, at han ville dukke op som den kendte "Star Wars"-skurk Storadmiral Thrawn i den kommende streamingserie "Ahsoka".

Thrawn blev oprindeligt skabt af forfatteren Timothy Zahn til hans bøger fra 1990'erne om tiden efter den oprindelige "Star Wars"-trilogi.

I Zahns fængende fortælling havde den blåhudede, iskolde storadmiral overtaget kontrollen over resterne af Imperiet. Da Disney købte Lucasfilm for et årti siden, var Zahns historier ikke længere "officiel kanon", men Thrawn var så populær en figur blandt fans, at han blev genoplivet i animationsserien "Star Wars: Rebels".

I dén serie lagde Mikkelsen stemme til figuren, og han gentager altså snart rollen foran kameraet i "Ahsoka", som skydes i gang i august.

Læs også: "Han er perfekt til rollen" – skaberen af "Star Wars"-skurk jubler over, at han skal spilles af Lars Mikkelsen

Og nu ved vi, at Thrawn i hvert fald ikke møder sit endeligt i 1. sæson af "Ahsoka". For i et interview med Empire Magazine fortæller filmmageren Dave Filoni, at Thrawn er den store skurk i hans kommende (og stadig unavngivne) "Star Wars"-film.

Filonis film blev også annonceret under dette års Star Wars Celebration – nærmere bestemt på arrangementets første dag. Og den bliver en slags afrunding på den historie, som serierne "Skeleton Crew", "The Mandalorian" og "Ahsoka" i fællesskab har givet os på Disney+.

Husk i øvrigt at se Moovy TV's interview med Jon Favreau, som er hovedproduceren og -forfatteren på "The Mandalorian".

Premieredatoen på Filonis "Ahsoka"-film er endnu ikke blevet annonceret. Mens vi venter, kan du passende se første del af den danske fanfilm "Shrouded Destiny", som Mikkelsen også medvirker i.

Kommentarer

Lars Mikkelsens skurkerolle er den store fjende i kommende "Star Wars"-film

 • ★★★★0

  Er det egentlig officielt, at Dave Filoni filmen foregår efter alle de tre nævnte serier?

  S. Rico17-05-23 10:40

 • ★★★0

  Er det egentlig officielt, at Dave Filoni filmen foregår efter alle de tre nævnte serier?

  Det er sådan jeg har forstået det, at filmen er afslutningen på "Mando-verset".

  NSF17-05-23 10:51

 • ★★★★0

  Ok, men man kan vel godt forestille sig, at Ahsoka og Thrawn fortsætter deres skærmydsler efterfølgende. De er vel ikke som sådan bundet op på "Mando-verset"?

  S. Rico17-05-23 10:57

 • ★★★0

  Ok, men man kan vel godt forestille sig, at Ahsoka og Thrawn fortsætter deres skærmydsler efterfølgende. De er vel ikke som sådan bundet op på "Mando-verset"?

  Det tror jeg ikke bliver tilfældet. Når de specifikt har sagt at det bliver en slags slutning på de eksisterende serier, der foregår i forbindelse med og sideløbende med The Mandalorian, ville det give god mening at man bruger 1-2 sæsoner på Ahsoka (og måske de andre serier) på at bygge truslen fra Thrawn op og det kulminerer med filmen.

  Vi ved jo allerede at The First Order opstår på et eller andet tidspunkt efter filmen, ud af resterne af Imperiet, som Thrawn kommanderer. Og da Thrawn ikke er med i sequel-trilogien og ikke er nævnt, giver det lidt sig selv, at han må forsvinde af en eller anden årsag. Om det så er fordi han bliver dræbt, eller fordi han vender tilbage til The Chiss Ascendancy, må tiden vise.

  Ahsoka er heller ikke nævnt i sequeltrilogien, så man må også forvente, at hendes historie stopper på et tidspunkt.

  Det er nok mere sandsynligt at Mando fortsætter, da sidste sæson jo lidt lægger op til at de går tilbage til samme historiestruktur som første sæson.

  NSF17-05-23 11:26

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen