Nyt actionfyldt klip fra Russo-brødrenes "The Gray Man"

Ryan Gosling og Ana de Armas tørner sammen med en toptrænet lejemorder i Netflix’ hidtil dyreste film.

I næste uge udkommer "The Gray Man" på Netflix – streamingtjenestens hidtil dyreste filmproduktion med et budget på rundt regnet 200 mio. dollars.

Men det giver god mening, at Netflix har givet et så astronomisk budget til netop Russo-brødrene, Joe og Anthony, eftersom d'herrer har flere af filmhistoriens mest succesfulde film på samvittigheden, herunder "Avengers: Infinity War" og "Avengers: Endgame".

Chris 'Captain America' Evans medvirker også i "The Gray Man", men denne gang spiller han skurken – en bindegal, tidligere CIA-agent ved navn Lloyd Hansen, som jager topagenten Sierra Six (Ryan Gosling), der er på flugt gennem Europa efter en fejlslagen mission.

Læs også: Russo-brødrene laver actionthrilleren "The Gray Man" med Chris Evans og Ryan Gosling

Netflix har allerede udsendt både en trailer til "The Gray Man" samt et actionfyldt klip, hvor Evans og Gosling tørner sammen, og nu har streamingtjenesten netop frigivet et nyt, begivenhedsrigt smugkig på filmen, der kan ses herunder.

Her ser vi Goslings heroiske hovedperson og hans makker, spillet af Ana de Armas ("Knives Out - Var det mord?"), der overrumples af en hårdtslående håndlanger spillet af den indiske superstjerne Dhanush. Armas og Gosling spillede også over for hinanden i "Blade Runner 2049".

"The Gray Man" udkommer på Netflix den 22. juli, og Moovy TV har i øvrigt netop talt med både Russo-brødrene samt skuespillerne Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, Jessica Henwick og Regé-Jean Page – de interviews lander på sitet i næste uge. Det omtalte klip kan ses her:

Kommentarer

Nyt actionfyldt klip fra Russo-brødrenes "The Gray Man"

 • ★★★★0

  tjekkede lige Kermodes anmeldelse. Som forventet, en dum actionblockbuster, han sammenligner den faktisk lidt med en Bay film. Helt vildt den har kostet så mange penge, men den skulle også være tung på CGI. 

  Babo15-07-22 12:44

 • ★★★★★0

  Jeg skulle til at skrive, at den er bedre, end alt Bay har lavet siden årtusindskiftet. Men den er faktisk bedre end alt, Bay nogensinde har lavet <3

  The Insider15-07-22 13:05

 • ★★★★0

  Jeg forventer ikke en skid fra den, men tvivler lidt på mange vil synes den er bedre end The Rock 

  Babo15-07-22 13:07

 • ★★★★0

  Bare for at sætte det på spidsen en smule, Raid 2 kostede 4.5 mio. Hvor er det dog absurd at tænke på hvor mange penge man kan skyde nu til dags i simpel actionfilm. 

  Babo15-07-22 13:12

 • ★★★★★★0

  Ser ok ud - 21 Bridges var en rimelig actionflick, uden at sætte nye standarder.

  Wayne15-07-22 13:49

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen