"Oppenheimer" har allerede indtjent mere end Christopher Nolans "Batman Begins" og "Tenet"

På blot 10 dage har "Oppenheimer" indtjent næsten 400 mio. dollars.

Som vi tidligere har skrevet her på Moovy, så er Christopher Nolans "Oppenheimer" allerede blevet en kæmpe biografsucces – både i Danmark og på verdensplan.

Og jvf. ScreenRant så har "Oppenheimer" med al sandsynlighed indtjent 395,4 mio. dollars globalt, når weekenden er omme.

Således har "Oppenheimer" allerede overgået adskillige af Nolans forrige film på den finansielle front – selvom den blot har været i biograferne i halvanden uge.

Læs også: Christopher Nolan siger "nej" til at lave flere superheltefilm

Nolans debutfilm, "Following", indtjente blot få tusind dollars ved billetlugerne i 1998. Både dén samt "Memento" (40 mio. dollars), "The Prestige" (110 mio. dollars), "Insomnia" (114 mio. dollars), "Tenet" (365 mio. dollars) og "Batman Begins" (372 mio. dollars) er nu blevet overhalet af "Oppenheimer".

Der er dog stadig et stykke vej endnu, før "Oppenheimer" når op ved siden af "Dunkirk" (527 mio. dollars), "Interstellar" (702 mio. dollars), "Inception" (837 mio. dollars), "The Dark Knight" (1 mia. dollars) og "The Dark Knight Rises" (1,08 mia. dollars).

Hvorom alting er, så er det enormt imponerende, at et R-rated historisk drama om fysik, krig og politisk magtmisbrug har lokket mange biografgængere ind i salene. Og filmen har stadig momentum, så mon ikke "Oppenheimer" ender med at ånde nattens ridder i nakken?

Herhjemme kan "Oppenheimer" bl.a. opleves i FORMAT Biograf, hvor filmens bedårende billeder kan nydes i knivskarp 4K, og hvor der er godt smæk på lyden. Book billetter her.

Og herunder kan I se Moovy TV's dybdeborende interview med filmens svenske komponist, Ludwig Göransson ("The Mandalorian"," Black Panther"):

Kommentarer

"Oppenheimer" har allerede indtjent mere end Christopher Nolans "Batman Begins" og "Tenet"

 • 0

  Må indrømme den ikke lige har fanget min interesse, men efter som det er en Nolan film, skal den da selvfølgelig ses, det bliver bare ikke i biografen.

  Geekalot30-07-23 18:32

 • ★★0

  Og hvis flere films udgivelser bliver udskudt, så er der større chance for, at der vil komme en endnu højere indtægt end forventet!

  The Paki Don31-07-23 10:15

 • 0

  Det vil være lidt rart hvis man også begyndte at opgøre det i antal solgte biletter. Med øget spilletid, følger der de fleste steder et ekstra tillæg, og det samme med flere iMax visninger, samt de generelle billetpriser er gået op.

  Johnny4231-07-23 15:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen