Optagelserne til Disneys "Peter Pan"-remake er skudt i gang

Flyv så med, flyv så med, flyv så med!

Disney har som tidligere rapporteret en live-action-udgave af animationsklassikeren "Peter Pan" i støbeskeen, og nu er optagelserne omsider blevet skudt i gang i Vancouver, Canada.

J. M. Barries eventyr om drengen Peter Pan, der nægter at blive voksen, er blevet filmatiseret et utal af gange, men de fleste forbinder den klassiske fortælling med Disneys tegnede version fra 1953.

Nyfortolkningen bærer titlen "Peter Pan & Wendy", og på rollelisten finder vi blandt andre Jude Law ("Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser") i rollen som selveste Kaptajn Klo, mens Jim Gaffigan ("Away We Go") skal spille Klos bådsmand og hjælper, Smisk.

Se også: Trailer: Nyt kig på Emma Stone som legendarisk skurk i Disneys "Cruella"

Derudover medvirker Alexander Molony ("The Reluctant Landlord") og Ever Anderson i rollerne som hhv. Peter Pan og Wendy, og de får følgeskab af Yara Shahidi ("Grown-ish") som Klokkeblomst, mens Alan Tudyk ("Rogue One: A Star Wars Story") og Molly Parker ("House of Cards") skal give den som hhv. hr. og fru Darling. 

I instruktørstolen finder vi "Peter & dragen"-instruktøren David Lowery, som også har Sundance-hittet "A Ghost Story" på CV'et.

"Peter Pan & Wendy" udkommer på Disney+ engang i 2022. 

Kommentarer

Optagelserne til Disneys "Peter Pan"-remake er skudt i gang

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen