Se de første billeder fra David Cronenbergs nye film: "The Shrouds"

Gysermesteren er blevet en produktiv herre igen, og nu kan du se de første billeder fra hans næste opus.

Fans af gysermesteren David Cronenberg har holdt vejret i tålmodighed på nye film det seneste årti. Siden 2014 og filmen "Maps to the Stars" har den canadiske instruktør nemlig har mere travlt som skuespiller – bl.a. med optrædener i "Star Trek: Discovery".

Foruden en håndfuld kortfilm i årenes løb kunne fans ånde lettet op i 2022, da mesterinstruktøren var aktuel med filmen "Crimes of the Future". En film som Moovys chefredaktør, Nicki Jensen, i sin anmeldelse gav fire stjerner og kaldte "en Cronenberg Classic og alligevel i den mere konventionelle bås."

Nu er David Cronenberg atter ved at lade op til en ny film. Den har fået titlen "The Shrouds", og de første billeder er netop blevet offentliggjort, som du kan se nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: KONGEN AF BODY HORROR - DE 5 BEDSTE FILM AF DAVID CRONENBERG

"The Shrouds" lyder som velkendt Cronenberg-territorium. Her følger vi entreprenøren Karsh, der har mistet sin kone og bearbejder hendes død gennem aparte apparater. Karsh har udviklet en slags kiste, hvor den afdødes pårørende kan se liget forrådne. Men da flere af kisterne udsættes for hærværk, får det alvorlige konsekvenser.

Filmen har Vincent Cassell i hovedrollen som Karsh, mens Diana Kruger angiveligt spiller tre forskellige roller.

David Cronenbergs nye film beskrives som filmmagerens mest personlige til dato. Det skyldes, at den er inspireret af tabet af konen Carolyn Zeifman, der døde af kræft i 2017. Instruktøren har tidligere bearbejdet sin skilsmisse fra sin første hustru i den uhyggelige "The Brood" fra 1979.

HØR OGSÅ: MOOVY PODCAST - DAVID CRONENBERGS KROP OG SIND (DEL I) M. PETER SKJØTT

Der er altså god grund til at følge med, når kongen af body horror udgiver en ny film. Med ikoniske film som "Scanners", "Fluen", "Videodrome" og senere "Eastern Promises" og "A History of Violence" har canadieren været med til at definere gysergenren og vold på film.

I 2022 gennemgik Moovy Podcast hele instruktørens filmografi fra de tidlige kortfilm og 1980'ernes kronede dage frem til "Crimes of the Future". Her gennemgås alle filmene med analyser og historier bag, David Cronenbergs personlige liv og kendetegn som filmskaber. Du kan starte podcasten, som er opdelt i tre dele, her.

Kommentarer

Se de første billeder fra David Cronenbergs nye film: "The Shrouds"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen