David Cronenberg deltager i actionfyldt redningsaktion i første klip fra 5. sæson af "Star Trek: Discovery"

Den legendariske filmmager vender tilbage foran kameraet i "Star Trek"-seriens allersidste sæson, som udkommer i 2024.

Årets Comic-Con byder på relativt få events og gæsteoptrædener grundet hhv. manuskriptforfatternes og skuespillernes strejker i Hollywood.

Men under årets arrangement blev der trods alt fremvist klip fra flere store, kommende sci-fi-produktioner – herunder den 5. sæson af "Star Trek: Discovery".

Se også: Moovy TV: Interview med "Star Trek: Strange New Worlds"-stjernerne Anson Mount og Rebecca Romijn

Vi fik den første trailer til 5. sæson af "Star Trek: Discovery" tilbage i oktober 2022, og ligesom i dén dukker den legendariske, canadiske filmmager David Cronenberg op foran kameraet i det første, fem minutter lange klip fra den kommende "Star Trek"-sæson.

Cronenberg er bedst kendt for at instruere foruroligende og fængslende kultfilm som "Fluen", "Crash", "Videodrome" og "A History of Violence", men han har haft en fast skuespillerbirolle i "Star Trek: Discovery" siden 2020. Moovy Podcast dykkede helt ned i Cronenbergs glorværdige karriere sidste år.

Og i det omtalte klip fra 5. sæson af "Star Trek: Discovery", som i øvrigt får streaming-premiere i 2024, er Cronenberg med på sidelinjen, mens rumskibet U.S.S. Discovery forsøger at bremse nogle galaktiske terrorister og samtidigt redde mandskabets dristige kaptajn, Michael Burnham.

Af rettighedsmæssige årsager er klippet ikke tilgængeligt i skrivende stund via YouTube i Danmark, men det kan ses på den officielle "Star Trek"-hjemmeside:

Se det omtalte "Star Trek: Discovery"-klip her

Kommentarer

David Cronenberg deltager i actionfyldt redningsaktion i første klip fra 5. sæson af "Star Trek: Discovery"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen