Skaberne af verdens uhyggeligste film skræmmer festival

Scott Derricksons "The Black Phone" genforener instruktøren med sin "Sinister"-stjerne, Ethan Hawke.

Tilbage i november 2020 tog Moovy tid ud af kalender for at fokusere på verdens mest uhyggelige film ifølge videnskaben. Her bragte vi et eksklusivt video-interview med instruktøren Scott Derrickson, vi anmeldte "Sinister" samt "Sinister 2", og vi tog analysebrillerne på og snakkede om nysgerrighedens pris i verdens uhyggeligste film. 

Nu er forfatter-instruktøren tilbage med en ny skrækfilm, og denne gang har han castet "Sinister"-stjernen Ethan Hawke til hovedrollen. Mon Derrickson kan vippe sin egen gyserfilm af tronen? 

Ifølge Variety har ingen mindre end Blumhouse-chefen Jason Blum selv udtalt, at "The Black Phone" bestemt er uhyggeligere end "Sinister".

LÆS OGSÅ: "SINISTER"-TEMA: BAG OM "SINISTER" – MORD, GYS OG NYSGERRIGHEDENS PRIS

På filmfestivallen CinemaCon i Las Vegas blev "The Black Phone" vist, og publikum blev efter sigende efterladt traumatiserede. Derricksons tilbagevenden til lavbudgetsgyserfilmen handler om den unge Mason Thames, der tages til fange og tortureres af en modbydelig Ethan Hawke. Mens Mason er fanget i kælderen, får han telefonopkald fra et overnaturligt plan, der muligvis kan hjælpe ham med at undslippe.

Sam Raimi tog over for Scott Derrickson på "Doctor Strange in the Multiverse of Madness", efter sidstnævnte havde kreative uoverensstemmelse med The House of Mouse. Men måske er det for det bedste, da Derrickson nu også genforenes med C. Robert Cargill, som forfattede manuskriptet til "Sinister".

"The Black Phone" ringer engang i 2022, og tiden må vise, om det er et opkald, der tør besvares...

Kommentarer

Skaberne af verdens uhyggeligste film skræmmer festival

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen