Sylvester Stallone og familien får deres eget realityshow

Sly og slænget er klar på at gå "The Kardashians" og "The Osbournes" i bedene.

Endnu en kendisfamilie gør sig klar til at invitere alverdens nysgerrige tv-seere ind i sit hjem – og for en sjælden gangs skyld vil de ord få mange filmentusiaster til at spidse ører, for det er selveste Sylvester Stallone og hans familie, der snart får deres eget realityshow.

Ifølge Variety vil "The Family Stallone" stille skarpt på både Sly, hans hustru Jennifer Flavin og skuespillerens tre døtre: Sophia, Sistine og Scarlet (har Sly monstro en særlig forkærlighed for allitterationer?).

I en pressemeddelelse fastslår seriens producenter: "Efter at have spillet nogle af filmhistoriens mest legendariske karakterer er Sylvester Stallone nu klar på at give kameraerne adgang til den rolle, som Stallone betragter som sit livs allerstørste: Far."

Læs også: Sylvester Stallone arbejder på nye versioner af "Rocky V" og "Rocky Balboa"

Jennifer Flavin er medejer af wellness-firmaet Serious Skin Care, mens Sophia og Sistine sammen driver podcasten "Unwaxed".

Sophia er den eneste, som ikke er interesseret i selv at blive skuespiller, mens både Sistine og Scarlet drømmer om at blive stjerner à la deres far – Scarlet spiller i øvrigt over for farmand i gangsterserien "Tulsa King".

Den første sæson af "The Family Stallone" vil bestå af otte episoder, og herhjemme kan serien ses på SkyShowtime fra og med den 2. oktober. Se traileren her:

Kommentarer

Sylvester Stallone og familien får deres eget realityshow

 • ★★★★★0

  The Stallions.

  Elwood 8-02-23 10:40

 • ★★★★★1

  The Stallions.

  En overset mulighed!

  The Insider 8-02-23 10:42

 • ★★★★★★2

  Det er en fordummende tendens der vokser, at vi skal følge med i alle andres liv. Siden sociale medier bliver det bare værre og værre. Jeg diskuterer det ofte med mine børn, der sidder og scroller på tik-tok og ser idioter på Youtube, der spiser vamle ting. De ser dem som guder, og fortæller begejstret om disse "kendis bedrifter", og jeg fatter hat. De kan heller ikke forklare hvorfor de ser det, de kan bare ikke lade være.

  Jeg skal ikke gøre mig for god, da jeg selv bruger Facebook, men jeg kan måske bruge nogle minutter på det, hvor fx. min kone sagtens kan bruge en hel dag, på at scrolle. Og hun siger selv, at det er fordi hun ikke kan lade være.

  Det er faktisk uhyggeligt, og det kan da ikke føre til noget godt i længden?

  /gammel mand off

  davenport 8-02-23 11:07

 • ★★★★★2

  Det er nogle virkelig gode overvejelser, René, og jeg nikker meget genkendende til din frygt. Alligevel håber jeg, at du en dag lancerer et realityshow om dig selv <3

  The Insider 8-02-23 11:34

 • ★★★★★★0

  Det er nogle virkelig gode overvejelser, René, og jeg nikker meget genkendende til din frygt. Alligevel håber jeg, at du en dag lancerer et realityshow om dig selv <3

  DET ville jeg hellere se ;-)

  Wayne 8-02-23 12:28

 • ★★★★★★1

  I ville jo sidde og kede jer så meget, at i ville skide i bleen :D 

  davenport 8-02-23 19:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen