"The Gray Man 2" ligger et pænt stykke ude i fremtiden

Ifølge chefen for Netflix’ filmafdeling er det ikke stensikkert, at vi får en fortsættelse til action-hittet fra sidste år.

Blot en uge efter streamingpremieren sidste sommer var Netflix-actionbraget "The Gray Man" allerede blevet streamet i sammenlagt 88,5 millioner timer af streamingtjenestens brugere.

Så det kom ikke som nogen overraskelse, da Netflix kort tid efter annoncerede både en fortsættelse og en spin-off inden for den spritnye actionfranchise, som brødrene Joe og Anthony Russo ("Avengers: Endgame", "Captain America: Civil War") havde kickstartet.

I "The Gray Man" spillede Ryan Gosling en toptrænet CIA-agent, Sierra Six, der flygtede gennem Europa med både venner og fjender i hælene efter en fejlslagen mission.

Men selvom Russo-brødrene var godt i gang med arbejdet på manuskriptet til "The Gray Man 2" for blot få måneder siden, så antyder chefen for Netflix' filmafdeling, Scott Stuber, i et nyt interview med Collider, at "The Gray Man 2" har lange udsigter – hvis vi altså overhovedet får den at se...

Læs også: Joe Russo: Der kommer AI-skabte spillefilm om to år

Stuber er dog stadig positiv omkring den potentielle action-fortsættelse, og både han og Russo-brødrene har tydeligvis diskuteret projektet, men Stubers brug af ordet "hvis" er stadig bemærkelsesværdig:

"Fordelen er, at vi har nogle utrolige skuespillere – de er seværdige, de er unikke. Så, du ved, Joe og Anthony har sagt: 'hvis vi vender tilbage, så skal vi bruge mere tid på Ryan Gosling.' Jeg ved ikke, om der findes en bedre skuespiller derude, når man tænker på hans spændvidde og det, han præsterer. Det er stort for os at kunne bruge ham i en franchise som 'The Gray Man', men vi er nødt til at sætte farten ned og spørge os selv: 'Hvad er det, der gør karakteren så god, og hvordan bygger vi videre på hans fortælling?'"

Med andre ord siger Stuber, at en potentiel "The Gray Man 2" nok vil byde på mindre action og fokusere mere på karakterdramaet. Men da han bliver direkte adspurgt, om vi får den toer, svarer Netflix-chefen altså også "måske".

Både Russo-brødrene og Gosling har en masse projekter på tegnebrættet, så vi får under alle omstændigheder ikke en fortsættelse inden for nærmeste fremtid. Herunder kan I i øvrigt se Moovy TV's "The Gray Man"-interviews med både Gosling og Russo-brødrene – samt flere af filmens store stjerner:

Kommentarer

"The Gray Man 2" ligger et pænt stykke ude i fremtiden

  • 2

    Hvis den bliver på samme niveau som den første, så må de gerne udskyde den til 2099...

    TheRealLukeSkywalker13-11-23 16:22

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen