"Tomb Raider 2" udskudt på ubestemt tid

Den ellers nærmest usårlige heltinde Lara Croft er det seneste offer for coronapandemien.

Relativt kort tid efter premieren på "Tomb Raider" i 2018 blev en toer annonceret, og forrige september blev den hæderkronede, engelske filmmager Ben Wheatley hyret til at instruere fortsættelsen.

Men nu rapporterer Deadline, at "Tomb Raider 2" er blevet fjernet fuldstændigt fra udgivelseskalenderen af filmselskabet MGM.

Filmen var ellers udset til at få premiere den 19. marts næste år i USA, men en ny premieredato er ikke blevet annonceret.

Læs også: "Assassin's Creed"-tv-serie på vej til Netflix

Samtidig melder Deadlines rapport intet om, hvorvidt alle optagelserne til filmen er i kassen endnu. Ifølge filmens IMDb-side er optagelserne ikke engang gået i gang.

Således er der desværre god grund til at frygte, at der går lang tid, før svenske Alicia Vikander gentager rollen som videospilshelten Lara Croft i fortsættelsen til Roar Uthaugs relativt succesfulde actionbrag "Tomb Raider", som var kraftigt inspireret af de nyere, mere hårdkogte videospil om den eventyrsultne Croft.

Ben Wheatley har også netop sagt ja til at instruere "The Meg 2", så mon ikke, der opstår lidt rod i kalenderen, som vil tvinge det ene projekt til at blive udskudt endnu mere.

Kommentarer

"Tomb Raider 2" udskudt på ubestemt tid

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen