"The Meg 2": Kæmpehajen vender tilbage - og sætter tænderne i instruktør

Den forhistoriske megalodon-haj gør sig snart atter klar til at snacke på surfere og andet godtfolk.

I The Meg" fra 2018 spillede Jason Statham en dybhavsdykker, der under en redningsaktion står ansigt til ansigt med en megalodon-haj. Hajen har overlevet millioner af år i dybet og er nu på vej til overfladen for at sprede skræk og rædsel. Her på Moovy fik filmen blot 2 stjerner – både i biografanmeldelsen og i 4K UHD-anmeldelsen.

På trods af, at de fleste kritikere var enige om, at der ikke var meget bid i "The Meg", klarede hajfilmen med en omsætning på over 500 mio. dollars sig alligevel så godt, at en 2'er nu er blevet søsat – og nu er filmens instruktør fundet.

Se også: Fem van(d)vittige hajfilm

Det bliver britiske Ben Wheatley, der skal få hajfilmen sikkert i land. Wheatley slog igennem med en række skæve indie-film som "Kill List" og "A Field in England", men Hollywood har på det seneste fået øjnene op for instruktøren, der lige nu er aktuel med den romantisk thriller "Rebecca" på Netflix og også er tilknyttet den kommende "Tomb Raider 2".

Mens "The Meg" muligvis ikke vil gå over i historien som en af de bedste hajfilm nogensinde, forholder det sig anderledes med en anden hajfilm - hvilket du kan læse meget mere om i dennne artikel: Syv grunde til, at "Dødens gab" stadig holder i dag.

Kommentarer

"The Meg 2": Kæmpehajen vender tilbage - og sætter tænderne i instruktør

 • ★★★★★★1

  Den første var sgu en tam omgang. Og endnu et eksempel på, at man skal huske på at film ikke behøver at være tæt på to timer lang.

  Zero Cool26-10-20 14:15

 • 0

  Super, mere kæmpe haj :)
  Den er bestemt ikke en klassiker, men finer popcornfilm.

  Ronni Pedersen26-10-20 19:45

 • ★★★★★0

  Ben Wheatley laver Tomb Raider og The Meg 2. Fuck, hvor er det bizart. 

  The Insider26-10-20 21:26

 • 0

  Genial film - lige en af de der 'skrue hovedet af, og bare lade sig underholde' film til en popcorn aften - alene af den grund burde den have fem stjerner - med mindre man mener, at film absolut skal have indhold, og ikke blot må være ren underholdning.

  Pistolprinsen 2-05-21 09:37

 • ★★★★★0

  Som ren underholdning fejler The Meg stort, da der stort set ikke sker en skid før slutningen, og da var jeg allerede stået af. Tam, kedelig og langtrukken film. 

  Selvom jeg ikke er den største fan af Ben Wheatley, synes jeg da trods alt, at han er interessant, og et ret vildt navn at få med ombord på toeren. Af den årsag alene giver jeg den da en chance =)

  David Lund 2-05-21 09:41

 • ★★★★★★0

  Som ren popkorn underholdning og ta’ ikke fejl, den slags elsker jeg, synes jeg den første var ret middelmådig og langtrukken (enig med ZeroCool, den er også alt for lang!).

  Der kan man finde en del langt mere kvalitative underholdningsfilm. 

  T. Nielsen 2-05-21 09:44

 • ★★★★1

  Shut up Meg.

  Elwood 2-05-21 12:08

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen