Transformers-filmen "Bumblebee" hapser wrestling-stjerne

Selvom det seneste kapitel i Michael Bays saga om de transformerende kæmperobotter, "Transformers: The Last Knight", ikke just var den store succes, som Paramount Pictures håbede på, trasker filmselskabet dog hastigt videre med de næste film i serien. Produktionen er netop begyndt på den første spin-off-film i robotuniverset – et projekt, der drejer sig om den gule robot ved navn Bumblebee.

Således er filmens cast så småt ved at være faldet på plads, og wrestling-stjernen John Cena har nu skrevet under på at medvirke. Cena har efterhånden flere film på CV'et og har bl.a. kunnet ses i komedierne "Trainwreck" og "Daddy's Home".

I filmens menneskelige hovedrolle ses Hailee Steinfeld ("True Grit"). Tidligere har "Californication"-stjernen Pamela Adlon også sluttet sig til rollelisten.

Ny mand bag kameraet og rykket premieredato

Filmselskabet har ligeledes afsløret de første plotdetaljer om filmen. "Bumblebee" foregår i 1987. På en ophugningsplads et sted i Californien skjuler den fortabte transformer Bumblebee sig, da den unge pige Charlie (Steinfeld) falder over den. Charlie tumler normalt rundt med sit eget liv, men da hun sætter gang i den gule Volkswagen Boble, finder hun hurtigt ud af, at der ikke er tale om en helt almindelig bil – og så starter et helt nyt eventyr for dem begge.

For første gang er Michael Bay ikke at finde bag kameraet på en live-action "Transformers"-film med det nye projekt. I instruktørstolen sidder i stedet Travis Knight, der sidste år gav os animationsfilmen "Kubo – den modige samurai". "Bumblebee" bliver Knights første live-action-film som instruktør.

Til slut har projektet fået rykket sin releasedato. "Bumblebee" stod oprindeligt til at få premiere 12. juli 2018, men rammer nu i stedet først biograferne 21. december næste år.

Kommentarer

Transformers-filmen "Bumblebee" hapser wrestling-stjerne

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen