Tv-spot til "Star Wars: The Force Awakens" viser flere nye scener

Hvis man stadig har mod på at se nye klip fra den kommende "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens", er der nu mulighed for det, idet et nyt tv-spot er blevet udsendt, der byder på en håndfuld nye, spændende kig på filmen.

J.J. Abrams står bag kameraet på filmen, der foregår 30 år efter "Star Wars: Episode VI - Jedi-ridderen vender tilbage".

"Star Wars: Episode VII - The Force Awakens" har premiere 16. december. Se det nye tv-spot herunder:

Kommentarer

Tv-spot til "Star Wars: The Force Awakens" viser flere nye scener

 • 0

  Man kan da kun glæde sig :) Dog ikke så begejstret for ham den sorte, da jeg ikke lige er klar over hvad hans rolle er endnu. Håber på han er Lando`s søn, men er dælme ikke sikker.

  Geekalot 8-11-15 19:36

 • ★★★★0

  Du er ikke så begejstret for den sorte mand, fordi du ikke kender hans rolle endnu? Er du seriøs?

  Riqon 9-11-15 06:47

 • 0

  Han virker "mærkeligt""malplaceret", har han gjort i alle trailers, til videre. Så ja 

  Geekalot 9-11-15 08:51

 • ★★★★0

  Hvordan kan du vide om han er malplaceret, før du kender historien? Kunne du så ikke lige så godt sige, at Rey virkede malplaceret? Nårh nej, hun er jo hvid. 

  Riqon 9-11-15 09:12

 • 0

  Erm hvad er det lige du har gang i ? Nu jeg på nippet til at kalde dig idiot. Du skal ikke "kalde" eller få mig til at ligne en racist, for det er nok noget af det sidste jeg er.

  Jeg kaldte ham den sorte, for jeg ikke lige ved hvad han hedder, og syntes kun jeg havde set en sort til videre i de trailers, så at hentyde til hans hudfarve virkede mest logisk, da man ikke er i tvivl om hvem jeg skriver om. Der var intet racistisk ment i det. Derfor må du godt lige la være med at få mig til at ligne en.

  Geekalot 9-11-15 09:25

 • ★★★0

  Dejligt at det ikke ligner et computerspil men rent faktisk en spillefilm med rigtige lokationer. 

  Babo 9-11-15 09:38

 • ★★★★0

  Jeg troede ærligt også du var over i noget med hudfarve Geekalot. Så det var nok bare måden ud udtrykte dig på, der misledte. 

  Jaaaaa Babo, allerede det vinder den lidt på her også!

  T. Nielsen 9-11-15 09:47

 • ★★★★0

  Jeg begik fejlen at se den japanske trailer, ikke flere spots/trailers/whatever til mig! Jeg vil gerne overraskes i biffen d. 16.!

  Bruno 9-11-15 10:00

 • 1

  Vil jeg da gerne undskylde for så :) for det var overhovedet ikke min mening, har været inde og finde ud af han hedder Finn nu, så kommer ikke til at ske den misforståelse igen :)

  Geekalot 9-11-15 11:56

 • ★★★★0

  Fint du bruger anledningen til at "cleare" dig selv - og jeg kan nok også overleve at blive kaldt idiot. Det minder mig såmænd bare om de gode gamle dage på Filmz.dk ;) 

  Jeg ledte egentlig bare efter dit grundlag for at kalde ham malplaceret, og da jeg ikke fandt noget, syntes jeg din første kommentar var ret "pudsig".

  Riqon 9-11-15 11:57

 • 0

  Må du gerne bare skrive det :) for jeg fik det indtryk af du på en så pæn måde uden at skrive det, mente jeg var racist :)

  Det jeg mener med jeg syntes han virker malplaceret er, han for mit vedkommende ikke virker til at have noget desideret pointe i at være der i de klip vi har set. Ud over det klip med lightsaber. Ved ikke helt hvordan jeg skal forklare det hehe. 

  Geekalot 9-11-15 12:02

 • ★★★0

  Har ikke set det her klip, eller den anden trailer, da jeg ikke vil spoiles mere, men det at der er personer vi endnu ikke hel ved, hvor høre til ud fra en trailer og klip gør mig blot glad, fordi så blir der noget som vi ikke hel ved endnu i filmen :) Det ved og være lang tid siden det har været sådan.

  Elwood 9-11-15 12:10

 • 0

  Ved ikke helt om man kan blive "spoiled" for meget hehe, eneste tidspunk jeg selv syntes jeg fik en spoiler for meget var ved en af de sidste trailers til den ny Terminator film, der kom noget som var meget væsentligt til filmen. Men lige ved den film tror jeg der var gjort meget bevist at spoile det. Men det ødelægger oplevelsen ved sådan en film, var hvert fald med til det.

  Geekalot 9-11-15 12:35

 • ★★0

  Troede ikke jeg nogensinde skulle sige det, men ... jeg glæder mig virkelig!

  Og hermed er min tidligere afvisende holdning til en fortsættelse af eventyret skrottet.

   

  BN 9-11-15 14:00

 • ★★★★0

  Angående karakteren Finn, så sammenligner John Booyega ham med ingen ringere end Han Solo i de oprindelige. Han siger også, at J. J. Abrams skal have sagt til ham, at han er "Star Wars's nye stjerne". 

  http://www.hollywoodreporter.com/video/john-boyega-jj-abrams-sat-836937

  Riqon 9-11-15 15:32

 • 1

  Rigtig god link, fandt jeg lidt mere ud om ham :) 

  Geekalot 9-11-15 16:31

 • 0

  Ham den sorte, må da være Dark Vaders søn, fra et andet forhold, måske med Landos kone... Uhhhhuuuuu, 

  MadMartigan10-11-15 12:36

 • ★★★★0

  Det er Landos søn med Leia. Jeg mener.. "Hello, what have we here.."

  Han napper tusindårsfalken fra Lando, Lando napper et stykke med Leia.

  Bruno10-11-15 12:45

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen