"Vaiana"-stjernen Auliʻi Cravalho vender ikke tilbage i det kommende live-action-remake

Det gør Dwayne Johnson til gengæld i genindspilningen af Disneys 55. animationsklassiker.

Et live-action-remake af Disneys animerede eventyr "Vaiana" – der i sit amerikanske moderland blev døbt "Moana" – er som tidligere rapporteret i støbeskeen.

Her vender Dwayne Johnson tilbage i rollen som den mægtige halvgud Maui – præcis som i den computeranimerede originalfilm, hvori superstjernen lagde stemme til den karismatiske karakter. 

Johnson får dog ikke selskab af Auli’i Cravalho, der spillede hovedrollen som Vaiana i den animerede film. Det rapporterer The Hollywood Reporter.

Se også: Hør de nye udgaver af "Under the Sea" og "Part Of Your World" i klip fra Disneys "Den lille havfrue"-remake

Der skal altså dermed findes en ny skuespiller til live-action-udgaven af den unge heltinde. Cravalho er dog om bord på projektet som executive producer, og hun skal bl.a. hjælpe med at finde den helt rigtige til rollen som Vaiana. 

"Vaiana" blev et verdensomspændende hit i sin tid – bl.a. på grund af sine iørefaldende sange såsom "You’re Welcome" og den Oscar-nominerede "How Far I'll Go", der blev komponeret af "Hamilton"-stjernen Lin-Manuel Miranda.

I filmen fra 2016 fulgte man den modige, eventyrlystne prinsesse Vaiana, som rejser væk fra sin hjemø i Stillehavet sammen med den humoristiske halvgud Maui for at bryde en forbandelse, der dræber hendes folks afgrøder.

Ud over live-action-remaket vender Vaiana også tilbage i en animationsserie til Disney+. Den foregår efter filmens afslutning og udkommer engang i 2024.

Tilbage i 2017 mødte Moovy TV de legendariske Disney-instruktører bag "Vaiana" (samt animationsklassikere som "Aladdin" og "Den lille havfrue"), John Musker og Ron Clements, og det interview kan du se her:

Kommentarer

"Vaiana"-stjernen Auliʻi Cravalho vender ikke tilbage i det kommende live-action-remake

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen