Disneys "Vaiana"-serie har fundet sin instruktør

Den polynesiske prinsesse vender snart tilbage på Disney+.

Disneys "Vaiana" (som i sit amerikanske moderland blev døbt "Moana") blev et verdensomspændende hit for en håndfuld år siden – bl.a. på grund af sine iørefaldende sange, såsom "You're Welcome" og den Oscar-nominerede "How Far I'll Go", der blev komponeret af "Hamilton"-stjernen Lin-Manuel Miranda.

I filmen fulgte man den unge, eventyrlystne prinsesse Vaiana, som rejser væk fra sin hjemø i Stillehavet sammen med den humoristiske halvgud Maui for at bryde en forbandelse, der dræber hendes folks afgrøder.

Og i 2024 vender Vaiana tilbage i en ny animationsserie til Disney+, der foregår umiddelbart efter filmens slutning.

Se også: Moovy TV får én på "lampen" af Danmarks sejeste anmelder!

Og nu rapporterer Collider, at Disney har fundet instruktøren, der skal skrue serien sammen: David G. Derrick Jr.

Derrick Jr. har i årevis arbejdet som storyboard-artist hos Disney, og hans første projekt hos selskabet var netop "Vaiana".

Det forventes, at den hawaiianske skuespiller Auli'i Cravalho gentager rollen som Vaiana i lydstudiet, men vi ved endnu ikke, om Dwayne 'The Rock' Johnson vender tilbage som Maui, men af budgetmæssige årsager er det nok usandsynligt.

"Vaiana"-serien udkommer på Disney+ engang i 2024. Tilbage i 2017 mødte Moovy TV de legendariske Disney-instruktører bag den originale film, John Musker og Ron Clements ("Den lille havfrue", "Aladdin"), og det interview kan du se her:

Kommentarer

Disneys "Vaiana"-serie har fundet sin instruktør

  • 0

    Det var da godt nok på tide.

    Jeg genså lige filmen i juledagene og undrede mig faktisk over at der endnu ikke var kommet en serie. Der er en rig mytologi man kan tage fra og bygge videre på.

    Johnny4224-01-22 16:19

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen