Disney vil angiveligt gerne have Baz Luhrmann til at instruere "To på flugt"-remake

Manden bag "Moulin Rouge!" og "Elvis" skal muligvis vække eventyret om den langhårede prinsesse Rapunzel til live igen.

Tilbage i 2020 rapporterede vi her på Moovy om Disneys planer om et live-action-remake af animationshittet "To på flugt" – originaltitel: "Tangled" – men siden dengang har der været ret stille om projektet. 

Nu forlyder det så, at Disney gerne vil have selveste Baz Luhrmann til at lave genindspilningen af eventyrfilmen, der oprindeligt udkom i 2010.

Luhrmann, der tidligere har skabt visuelt og musikalsk overdådige film som "Moulin Rouge!", "Strictly Balllroom" og senest "Elvis" virker da også som et oplagt valg til at dirigere løjerne bag kameraet på en storstilet Disney-musical som netop "To på flugt". 

Læs også: "Den lille havfrue"-remaket udkommer på Disney+ i næste måned

I den originale animationsfilm blev publikum fortryllet af den seje og særdeles langhårede teenager Rapunzel, der kom på sit livs eventyr i selskab med den charmerende røver Flynn Rider. 

Mange Disney-fans har udtrykt ønske om at se Florence Pugh ("Midsommar", "Oppenheimer") i rollen som den handlekraftige prinsesse i det kommende remake, men indtil videre er hverken Baz Luhrmann eller Pugh officielt om bord på projektet.

Ud over "To på flugt" har Disney bl.a. genindspilninger af "Aristocats", "Vaiana" og "Snehvide og de syv dværge" på tegnebrættet.

Kommentarer

Disney vil angiveligt gerne have Baz Luhrmann til at instruere "To på flugt"-remake

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen