"Watchmen"-forfatter skriver Marvels nye "Blade"-film

Oscar-vinderen Mahershala Ali skal spille den retskafne vampyr i det kommende Marvel-reboot, som nu har fået en manuskriptforfatter med om bord.

Marvel Studios har mildest talt talrige film og tv-serier i støbeskeen, og for halvandet år siden annoncerede selskabet, at der også er en ny "Blade"-film på vej, hvori Mahershala Ali ("Green Book", "Alita: Battle Angel") skal spille den heroiske vampyr, som jager sine egne blodtørstige artsfæller.

Blade blev oprindeligt spillet af Wesley Snipes i tre spillefilm, hvor den første, "Blade" fra 1998, blev et ganske stort hit, som var med til at kickstarte en ny bølge af mere seriøse, succesfulde tegneseriefilm.

Der blev også produceret en kortlivet "Blade"-tv-serie tilbage i 2006, men den nye film vil se helt bort fra karakterens tidligere tv- og filmeventyr og således viske tavlen ren.

Læs også: Marvel producerer "Black Panther"-spin-off til Disney+

Og Marvel har netop hyret manuskriptforfatteren Stacy Osei-Kuffour til at skrive manuskriptet til den nye "Blade"-film.

Den Emmy-nominerede forfatter har tidligere arbejdet på tv-serierne "Hunters", "PEN15" og senest den prisbelønnede HBO-serie "Watchmen", hvor hun raffinerede manuskripterne til samtlige afsnit af miniserien.

The Hollywood Reporter rapporterer, at Ali selv spillede en stor rolle i udvælgelsen af Osei-Kuffour. Hun er i øvrigt den første sorte kvinde, der skriver manuskriptet til en Marvel-film.

Kommentarer

"Watchmen"-forfatter skriver Marvels nye "Blade"-film

  • 0

    Lad os nu se om vi ikke ser Snipes tilbage i rollen igen også, nu de går all in på multiverse :P

    Nagash 8-02-21 04:21

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen