Netflix-succesen "Bridgerton" får en ny sæson

Det historiske drama "Bridgerton" er en af Netflix´ største succeser, og derfor er en fortsættelse af serien selvfølgelig uundgåelig.

Med seriesucceser som "Greys hvide verden" og "Scandal" på samvittigheden er Shonda Rimes en af tv-verdenens helt store kanoner, når det kommer til at skabe seværdige serier, som seerrne gide sætte tænderne i.

Derfor var der store forventninger til Rimes' Netflix-satsning, "Bridgerton", der som et periodedrama blander intriger og romantik blandt overklassen. Men hitmageren har indfriet forventninger, og sammen med "Dronninggambit" og franske "Lupin" er "Bridgerton" en af streamingtjenestens seneste kæmpesucceser. 

LÆS OGSÅ: SE FØRSTE TEASER TIL NETFLIX-SERIEN "BRIDGERTON"

Derfor kan fans, som higer efter mere flirt og dramatik også ånde lettet op, da serien selvfølgelig vender tilbage med en ny sæson.

I en pressemeddelelse fra Netflix skriver overhovedet Lady Whistledown nemlig, at optagelserne til seriens anden sæson påbegyndes i efteråret 2021. Og især den ældste Bridgerton, Anthony (Jonathan Bailey), vil fylde en del med hans søgen efter kærlighed.

"Bridgerton" omhandler Bridgerton-familien og de voksne børns indtog på Regency-Londons aristokratiske og konkurrenceprægede ægteskabsmarked.

Hvornår sæson 2 får premiere vides ikke, men du kan få en prøvesmag på "Bridgerton" her:

Kommentarer

Netflix-succesen "Bridgerton" får en ny sæson

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen