"The Outsider" får ikke en sæson 2 hos HBO alligevel

Stephen King-serien har dog stadigvæk en ny sæson på tegnebrættet, men det bliver ikke hos HBO.

For et par uger siden bekræftede gyserforfatteren Stephen King, at tv-serien "The Outsider", som er baseret på et af hans værker, ville fortsætte med en anden sæson.

Det kommer efter sigende til at ske alligevel, men det bliver bare ikke hos HBO, hvor første sæson ellers fik premiere tidligere på året – og sågar også var netværkets største seerhit, siden "Westworld" fik premiere tilbage i 2016.

Det vides ikke, hvorfor HBO har valgt at takke nej til en anden sæson, men sikkert er det nu, at manuskriptet bliver tilbudt rundt til andre tv-netværker og streamingtjenester, hvor "The Outsider" nu skal finde et nyt hjem.

Nyt hjem hos Netflix?

Produktionsselskabet MCR, der står bag "The Outsider", har et godt forhold til Netflix, som de blandt andet har produceret "House of Cards" og "Ozark" i samarbejde med.

Jason Bateman, som var en af hovedkræfterne bag første sæson af "The Outsider" og muligvis vil være involveret i den kommende, står også bag Netflix-serien "Ozark", så det er ikke usandsynligt, "The Outsider" finder et nyt hjem hos Netflix.

Det er stadig uvist, hvornår en eventuel sæson 2 får premiere.

Kommentarer

"The Outsider" får ikke en sæson 2 hos HBO alligevel

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen