Podcast: Episode #44 - Guardians of the Galaxy Vol. 3, Barry, Evil Dead Rise, Beau is Afraid, Renfield m.fl.

Moovy Podcast leverer igen dugfriske anmeldelser til din weekend — med alt fra galaksens vogtere og Draculas lakaj til Bill Haders lejemorder og Ari Asters morproblemer.

Efter tre vidt forskellige uger på Moovy Podcast – med 2-års fødselsdag, de værste spilfilm og film noir-anbefalinger med Kristoffer Abildgaard – vender de filmelskende værter tilbage med aktuelle film- og serieanmeldelser. 

Mikkel Abel og Joachim Jelle har et stærkt program foran sig, der ser dem forlade Jordens atmosfære for at begive sig ud i det ydre rum med "Guardians of the Galaxy Vol. 3".

Tæt på Jorden kommer de også med belgiske Lukas Dhonts Cannes-vindende tåreperser, "Close", der følger et smukt venskab, som rives itu. 

HØR OGSÅ: EPISODE #43 - NYBEGYNDERENS GUIDE TIL FILM NOIR: ANBEFALINGER! (M. KRISTOFFER ABILDGAARD)

Gys er der også nok af i denne omgang. Ari Aster behandler surrealistiske og angstprovokerende morproblemer i "Beau is Afraid", imens "Evil Dead Rise" byder på en mindst lige så skræmmende mor i denne femte film i franchisen.

Derudover vender Dracula tilbage – denne gang i form af den mesterlige skuespiller Nic Cage. Det er i "Renfield", hvor den titulære lakaj skal lære at distancere sig fra sin master

Hemmelige lejemordere gør også deres indtog på Moovy Podcast. Først er det Ana De Armas og Chris Evans, der skal finde ud af, hvad sådan en profession gør for et forhold i AppleTV+-filmen "Ghosted", og til sidst skal Bill Hader se, om han kan henrette sin "Barry"-serie med manér.

0:08:16 - Anmeldelse af "Beau is Afraid"

0:18:06 - Anmeldelse af "Evil Dead Rise"

0:30:10 - Anmeldelse af "Ghosted"

0:42:40 - Anmeldelse af "Close"

0:54:25 - Anmeldelse af "Renfield"

1:08:56 - Anmeldelse af "Barry"

1:18:14 - Anmeldelse af "Guardians of the Galaxy Vol. 3"

Vi lyttes ved! 

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Episode #44 - Guardians of the Galaxy Vol. 3, Barry, Evil Dead Rise, Beau is Afraid, Renfield m.fl.

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen