Podcast: Fem til fredag #6 - De 5 bedste film af Denis Villeneuve

I anledningen af premieren på "Dune" finder Moovy Podcast ud af, hvilke fem film der er Denis Villeneuves bedste.

Mange har ventet i spænding på Denis Villeneuves sci-fi-storfilm "Dune", der efter mere end et års udskydelse endelig kan ses i de danske biografer.

Spændte har vi også været på Moovy Podcast, hvilket har givet anledning til at kigge nærmere på den fransk-canadiske instruktørs filmværker og kåre de bedste film fra hans repertoire.

For nok har Denis Villeneuve ikke lavet mange film. Men de fleste kan blive enige om et højt bundniveau, hvor alle har hver deres favorit fra "Nawals hemmelighed" til "Blade Runner 2049".

HØR OGSÅ: EPISODE #11 - SHANG-CHI, CANDYMAN, WHAT WE DO IN THE SHADOWS, MISS OSAKA, AFTER WE FELL, M.FL.

Sammen med resten af Moovy Crew har de to værter, Joachim Jelle og Mikkel Abel, derfor udformet Moovys ultimative top fem over de bedste film af Denis Villeneuve. Her skal vi blandt andet snakke 3 x Jake Gyllenhaal, en opfølger til en sci-fi-klassiker og talende aliens.

Vi kommer også nærmere ind på kritikken af Denis Villeneuve – en filmmager, mange beskriver som kold og klinisk uden hjerte. Og vi kigger også nærmere på, hvad der i sandhed kendetegner en film af Villeneuve, og hvilke forventninger, der kan tages med ind til "Dune".

Vi lyttes ved! 

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Breaker, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Fem til fredag #6 - De 5 bedste film af Denis Villeneuve

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen