Trailer: Anthony Mackie tørner sammen med Pilou Asbæk i ny actionfyldt trailer til "Outside the Wire"

"Outside the Wire" lover sci-fi-action for alle pengene med androider, Marvel-stjerne og Pilou Asbæk i front.

Sidste år gav Netflix os actionbraget "Extraction", som havde "Thor"-stjernen Chris Hemsworth i hovedrollen, og nu giver streamingtjenesten chancen for at agere actionstjerne til en anden Marvel-helt: Anthony Mackie, bedst kendt i rollen som Captain Americas makker, Falcon, der senest kunne ses i "Avengers: Endgame", spiller nemlig androide i sci-fi-actionfilmen "Outside the Wire".

"Outside the Wire" foregår i 2036, hvor dronepiloten Harp sendes på opgave i en katastrofeplaget krigszone. Her kommer han til at tjene under officeren Leo, der viser sig at være en avanceret androide. Sammen får makkerparret som mission at lokalisere et dommedagsvåben, inden de lokale oprørere i området får fingre i det. Og her må de blandt andet tage et opgør med Pilou Asbæks gemene skurk, Victor Kaval.

SE OGSÅ: FØRSTE TRAILER TIL SCI-FI-ACTIONFILMEN "OUTSIDE THE WIRE" MED ANTHONY MACKIE OG PILOU ASBÆK

Foruden Anthony Mackie og Pilou Asbæk som Leo og Victor kan Damson Idris ("Snowfall", "Sidste stop") ses i rollen som Harp, mens Emily Beecham ("Little Joe") og "House of Cards"-stjernen Michael Kelly også er med.

"Outside the Wire" instrueres af svenske Mikael Håfström ("Ondskab", "Escape Plan") og får premiere på Netflix 15. januar. Se den nye trailer herunder:

Kommentarer

Anthony Mackie tørner sammen med Pilou Asbæk i ny actionfyldt trailer til "Outside the Wire"

 • 0

  Skriv mig ind

  Ronni Pedersen 8-01-21 16:38

 • 0

  Netflix laver godt nok meget bras. Men ind imellem alt deres bras, kommer der altså af og til noget fedt. Det her ser ud til at tilhøre den sidste kategori :)

  Nagash 8-01-21 16:58

 • 0

  Netflix laver godt nok meget bras. Men ind imellem alt deres bras, kommer der altså af og til noget fedt. Det her ser ud til at tilhøre den sidste kategori :)

  Enig. Selvom jeg også frygter, at det her bliver endnu en generisk servering.

  ZimaBlue 9-01-21 21:15

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen