Trailer: Bradley Cooper svinger dirigentstokken i ny trailer til "Maestro"

Cooper har selv skrevet og instrueret den kommende biopic om den legendariske komponist og dirigent Leonard Bernstein.

To måneder efter den første teaser har Netflix netop frigivet en længere, begivenhedsrig trailer til Bradley Coopers kommende storfilm, "Maestro". Traileren kan ses herunder.

"Maestro" handler om det smukke, om end komplekse forhold mellem den verdensberømte komponist Leonard Bernstein og hustruen Felicia, med hvem han fik tre børn. Fortællingen starter i 1946, hvor de to mødes til en fest, og fortsætter igennem to forlovelser og et 25 år langt ægteskab.

Ud over at være en gudsbenådet dirigent komponerede Bernstein musikken til bl.a. musicalen "West Side Story" og filmklassikeren "On the Waterfront".

Læs også: "OPPENHEIMER"-KOMPONIST: KUNSTIG INTELLIGENS KAN ALDRIG ERSTATTE ÆGTE MUSIKERE

Ud over at svinge med dirigentstokken foran kameraet, styrer Cooper også løjerne bag det, hvor han både optræder som producer, manuskriptforfatter og instruktør. Selveste Steven Spielberg og Martin Scorsese er også med om bord som producere.

I rollen som Felicia finder vi Carey Mulligan, som fik store roser for sin præstation oven på filmens verdenspremiere på filmfestivalen i Venedig, hvor Bernsteins egne børn i øvrigt var til stede i salen og græd af glæde under et syv minutter langt stående bifald.

"Maestro" udkommer i udvalgte biografer i slut-november, før den lander på Netflix den 20. december. Se den spritnye trailer her:

Kommentarer

Bradley Cooper svinger dirigentstokken i ny trailer til "Maestro"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen